Musab Gündoğdu Centipat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #1 Merhaba ilk öncelikle ETS 2'ye girdiğimde normal modda çok iyi sürebiliyorum 120 FPS falan ancak ESC basıp konvoya tıkladığım an beni oyundan atıyor. Sürümüm ise: 1.47
Merhaba ilk öncelikle ETS 2'ye girdiğimde normal modda çok iyi sürebiliyorum 120 FPS falan ancak ESC basıp konvoya tıkladığım an beni oyundan atıyor. Sürümüm ise: 1.47
E enesakts Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #2 Musab Gündoğdu dedi: Merhaba ilk öncelikle ETS 2'ye girdiğimde normal modda çok iyi sürebiliyorum 120 FPS falan ancak ESC basıp konvoya tıkladığım an beni oyundan atıyor. Sürümüm ise: 1.47 Genişletmek için tıkla... Kanka çözüm bulabildin mi bende de aynı sorun var.. Artı 0 Eksi
Musab Gündoğdu dedi: Merhaba ilk öncelikle ETS 2'ye girdiğimde normal modda çok iyi sürebiliyorum 120 FPS falan ancak ESC basıp konvoya tıkladığım an beni oyundan atıyor. Sürümüm ise: 1.47 Genişletmek için tıkla... Kanka çözüm bulabildin mi bende de aynı sorun var..
KS KS Musab Gündoğdu Centipat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #3 enesakts dedi: Kanka çözüm bulabildin mi bende de aynı sorun var.. Genişletmek için tıkla... Dostum. Ben sorunu oyunu silip baştan yükleyerek düzelttim. Artı 0 Eksi
enesakts dedi: Kanka çözüm bulabildin mi bende de aynı sorun var.. Genişletmek için tıkla... Dostum. Ben sorunu oyunu silip baştan yükleyerek düzelttim.