isimsiz46 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar böyle bir şeyle karşılaştım. Yardım edebilecek var mı?
Çözüm isimsiz46 17 Aralık 2023 Hayatı düzeltim C klasörü oradan kullanıcılar oradan ortak kullanıcılar mı ya da belgeler oradan Steam içindeki Codex silin. Herkese teşekkürler.
Hayatı düzeltim C klasörü oradan kullanıcılar oradan ortak kullanıcılar mı ya da belgeler oradan Steam içindeki Codex silin. Herkese teşekkürler.
öylebiri işte Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 235 16 Aralık 2023 #2 Pencere ekranda gözüküyor mu eğer gözüküyorsa pencereye tıkla alt+enter yap umarım olur. Artı 0 Eksi
KS KS isimsiz46 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #3 hayır gözükmüyor ama alt+enter yinede denedim olmadı öylebiri işte dedi: Pencere ekranda gözüküyor mu eğer gözüküyorsa pencereye tıkla alt+enter yap umarım olur. Genişletmek için tıkla... olmadı Artı 0 Eksi
hayır gözükmüyor ama alt+enter yinede denedim olmadı öylebiri işte dedi: Pencere ekranda gözüküyor mu eğer gözüküyorsa pencereye tıkla alt+enter yap umarım olur. Genişletmek için tıkla... olmadı
öylebiri işte Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 235 16 Aralık 2023 #4 isimsiz46 dedi: Hayır gözükmüyor ama alt+enter yine de denedim olmadı Olmadı. Genişletmek için tıkla... Uyumlulugu Windows 7 yapıp tam ekran iyleştirmelerini devre dışı bırakıp dener mısın? Artı 0 Eksi
isimsiz46 dedi: Hayır gözükmüyor ama alt+enter yine de denedim olmadı Olmadı. Genişletmek için tıkla... Uyumlulugu Windows 7 yapıp tam ekran iyleştirmelerini devre dışı bırakıp dener mısın?
KS KS isimsiz46 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #5 Hayatı düzeltim C klasörü oradan kullanıcılar oradan ortak kullanıcılar mı ya da belgeler oradan Steam içindeki Codex silin. Herkese teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
Hayatı düzeltim C klasörü oradan kullanıcılar oradan ortak kullanıcılar mı ya da belgeler oradan Steam içindeki Codex silin. Herkese teşekkürler.