T Trane Megapat Katılım 2 Nisan 2015 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Ocak 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Logitech G29 direksiyon setim var. Sadece ETS 2 oyununda oyundan atıyor. Şöyle bir durumda oynarken ve yük almada sıkıntı yok ama yükü teslim ettiğim takdirde oyun kapanıyor bu konu da yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar. Logitech G29 direksiyon setim var. Sadece ETS 2 oyununda oyundan atıyor. Şöyle bir durumda oynarken ve yük almada sıkıntı yok ama yükü teslim ettiğim takdirde oyun kapanıyor bu konu da yardımcı olur musunuz?
B BerktaN Kilopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 384 Çözümler 9 25 Ocak 2022 #2 Bu problemin direksiyon seti ile alakalı olduğuna emin misin? Artı 0 Eksi
Kaslan Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 25 Ocak 2022 #3 Dosya doğrulaması yap, kullandığın mod var ise uyumsuzluk yapıyor olabilir. Artı 0 Eksi
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 25 Ocak 2022 #4 Setle alakası olduğunu düşünmüyorum eğer öyle diyorsanız çıkarıp deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS T Trane Megapat Katılım 2 Nisan 2015 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Ocak 2022 #5 BerktaN dedi: Bu problemin direksiyon seti ile alakalı olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Emin değilim mod yok oyunda XPLSG dedi: Setle alakası olduğunu düşünmüyorum eğer öyle diyorsanız çıkarıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım denedim olmuyor Artı 0 Eksi
BerktaN dedi: Bu problemin direksiyon seti ile alakalı olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Emin değilim mod yok oyunda XPLSG dedi: Setle alakası olduğunu düşünmüyorum eğer öyle diyorsanız çıkarıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım denedim olmuyor