SLIMSHADYX
Hectopat
Hiçbir harita DLC'si yok oyunda 520 saatim var 188 TL'ye alınmalı mı?
Eğer parasal durumunuz 188 lirayı rahatça ödemeye uygunsa alınabilir. Eskiden her sıkıldığım zamanlarda bu oyunu açıp oynardım ama bir süre sonra oynamaktan da çok sıkıldığım için son aldığım üç harita DLC'sini hiç oynamadım.Hiçbir harita DLC'si yok oyunda 520 saatim var 188 TL'ye alınmalı mı?
Eğer parasal durumunuz 188 lirayı rahatça ödemeye uygunsa alınabilir. Eskiden her sıkıldığım zamanlarda bu oyunu açıp oynardım ama bir süre sonra oynamaktan da çok sıkıldığım için son aldığım üç harita DLC'sini hiç oynamadım.
Tabii geniş haritada oynamak daha keyifli olabilir, ancak şöyle düşünürseniz almaya gerek de duymayabilirsiniz:
Oyunda aynı şeyleri farklı görüntülerin oluştuğu bir ortamda yapacaksınız. Ama yine tamamen aynı şeyleri yapacaksınız. Bu beni sıktığı için son aldığım 3 DLC'yi oynamadım. Eğer sizi de sıkacağını düşünürseniz o parayı daha farklı bir oyun almak için kullanabilirsiniz.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim oyunu 520 saat oynayıp sıkılmadyısam daha da sıkılacağımı açıkçası pek düşünmüyorum. Sürekli aynı yerleri git gel birazcık istisna yarattı ama onu da bu şekilde çözmeyi umuyorum.
Bu paket ve bir de essentials diye bir şey var ben de bu ikisini alıp almamak arasında gidiyorum, sen paketi aldın mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.