Darbe.exe Yoctopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #1 Merhaba, ETS 2 de DLC olan haritaları bir süreliğine kaldırmak istiyorum. Yeniden indirdiğimde oradaki yaptığım harita keşifleri gider mi?
Merhaba, ETS 2 de DLC olan haritaları bir süreliğine kaldırmak istiyorum. Yeniden indirdiğimde oradaki yaptığım harita keşifleri gider mi?
Grythor Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #2 Gitmez herhalde hocam. Ben arkadaşlarla oynarken onlarda dlc yoktu ve konvoya dlc'siz giriyordum ama sonradan keşifler duruyordu. Artı 0 Eksi
Gitmez herhalde hocam. Ben arkadaşlarla oynarken onlarda dlc yoktu ve konvoya dlc'siz giriyordum ama sonradan keşifler duruyordu.
KS KS Darbe.exe Yoctopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #3 Grythor dedi: Gitmez herhalde hocam. Ben arkadaşlarla oynarken onlarda dlc yoktu ve konvoya dlc'siz giriyordum ama sonradan keşifler duruyordu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. En kısa sürede deneyip göreceğiz. Artı 0 Eksi
Grythor dedi: Gitmez herhalde hocam. Ben arkadaşlarla oynarken onlarda dlc yoktu ve konvoya dlc'siz giriyordum ama sonradan keşifler duruyordu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. En kısa sürede deneyip göreceğiz.