ETS 2 map DLC önerisi

ProMods'u açmak için tüm harita DLC'leri gerekiyor diye biliyorum veya çoğunu. Normal ETS'de konvoy oluşturup oynayacaksanız Black Sea alabilirsiniz. İndirimde değilse DLC'ler girmesini bekleyin paket halinde uyguna geliyor.

Tamamdır arkadaşlar. Bugün indirime girer umuduyla açtım konuyu. İndirime girer ise Black sea alacağım. Yanına bir tane daha önerir misiniz? Mümkünse insanların dolu olduğu şehirler olsun.

Tamamdır arkadaşlar. Bugün indirime girer umuduyla açtım konuyu. İndirime girer ise Black sea alacağım. Yanına bir tane daha önerir misiniz? Mümkünse insanların dolu olduğu şehirler olsun.
Siz konvoyda oynarken başkası olmaz ki. TruckersMP girecekseniz de bütün DLC'ler olması gerekiyor sadece 1-2 tane değil.

Hocam ProMods'ta kafaya göre açılmıyor diye biliyorum harita. Açman için harita gereken harita DLC'lerini alıp ProMods'a girmen lazım veya gidip simülasyon sunucularında Calais'e girmen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…