M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #11 Ousia dedi: ETS 2'de map DLC'si almazsam sadece Avrupa'yı mı oynatıyor? Genişletmek için tıkla... Evet.
Ousia dedi: ETS 2'de map DLC'si almazsam sadece Avrupa'yı mı oynatıyor? Genişletmek için tıkla... Evet.
caglar_universal Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1.867 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ohio 29 Haziran 2023 #12 Ousia dedi: ETS 2'de map DLC'si almazsam sadece Avrupa'yı mı oynatıyor? Genişletmek için tıkla... ETS 2 zaten Avrupa'da geçen bir oyun. Arkadaşın anlatmak istediği gördüğün yollar çevre falan hiç güzel olmayacak demek istiyor.
Ousia dedi: ETS 2'de map DLC'si almazsam sadece Avrupa'yı mı oynatıyor? Genişletmek için tıkla... ETS 2 zaten Avrupa'da geçen bir oyun. Arkadaşın anlatmak istediği gördüğün yollar çevre falan hiç güzel olmayacak demek istiyor.
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 29 Haziran 2023 #13 M3HM3TY dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sence keyif verir mi sadece Avrupa'da Online oynarsam? caglar_universal dedi: ETS 2 zaten Avrupa'da geçen bir oyun. Arkadaşın anlatmak istediği gördüğün yollar çevre falan hiç güzel olmayacak demek istiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım fakat ben Online kısmında daha çok vakit geçirmek istiyorum. ATS'nin Online iyi değil gibi.
M3HM3TY dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sence keyif verir mi sadece Avrupa'da Online oynarsam? caglar_universal dedi: ETS 2 zaten Avrupa'da geçen bir oyun. Arkadaşın anlatmak istediği gördüğün yollar çevre falan hiç güzel olmayacak demek istiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım fakat ben Online kısmında daha çok vakit geçirmek istiyorum. ATS'nin Online iyi değil gibi.
caglar_universal Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1.867 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ohio 29 Haziran 2023 #14 Ousia dedi: Sence keyif verir mi sadece Avrupa'da Online oynarsam? Genişletmek için tıkla... Genellikle duisburg calais Amsterdam Rotterdam falan çok yoğun oluyor pcyi kastıracak şekilde, diğer yollar zaten genellikle bomboş oluyor jete kalkar gidersin .
Ousia dedi: Sence keyif verir mi sadece Avrupa'da Online oynarsam? Genişletmek için tıkla... Genellikle duisburg calais Amsterdam Rotterdam falan çok yoğun oluyor pcyi kastıracak şekilde, diğer yollar zaten genellikle bomboş oluyor jete kalkar gidersin .
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #15 Ousia dedi: Sence keyif verir mi sadece Avrupa'da Online oynarsam? Anladım fakat ben Online kısmında daha çok vakit geçirmek istiyorum. ATS'nin Online iyi değil gibi. Genişletmek için tıkla... Tmp'de Avrupa'da oynayanlar var ama önerim map DLC'si alman çünkü çoğu yol eski moğ çağından kalma.
Ousia dedi: Sence keyif verir mi sadece Avrupa'da Online oynarsam? Anladım fakat ben Online kısmında daha çok vakit geçirmek istiyorum. ATS'nin Online iyi değil gibi. Genişletmek için tıkla... Tmp'de Avrupa'da oynayanlar var ama önerim map DLC'si alman çünkü çoğu yol eski moğ çağından kalma.