Muhammedbey98 Picopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #1 ETS 2 mod yapmak istiyorum, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sıfırdan nasıl yapabilirim?
James Gosling Megapat Katılım 21 Şubat 2016 Mesajlar 987 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #2 Muhammedbey98 dedi: ETS 2 mod yapmak istiyorum, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sıfırdan nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... C dili öğrenmelisiniz.
Muhammedbey98 dedi: ETS 2 mod yapmak istiyorum, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sıfırdan nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... C dili öğrenmelisiniz.
Muhammedbey98 Picopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #3 James Gosling dedi: C dili öğrenmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam C dili öğrendikten sonra ne yapmalıyım? Biraz kodlama biliyorum.
James Gosling dedi: C dili öğrenmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam C dili öğrendikten sonra ne yapmalıyım? Biraz kodlama biliyorum.
James Gosling Megapat Katılım 21 Şubat 2016 Mesajlar 987 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #4 Muhammedbey98 dedi: Hocam C dili öğrendikten sonra ne yapmalıyım? Biraz kodlama biliyorum. Genişletmek için tıkla... C+ diliyle birlikte OOP öğrenin. Euro Truck Simulator OOP bir oyun.
Muhammedbey98 dedi: Hocam C dili öğrendikten sonra ne yapmalıyım? Biraz kodlama biliyorum. Genişletmek için tıkla... C+ diliyle birlikte OOP öğrenin. Euro Truck Simulator OOP bir oyun.
kodlama prosu 2007 Decapat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Temmuz 2022 #5 James Gosling dedi: C+ diliyle birlikte OOP öğrenin. Euro Truck Simulator OOP bir oyun. Genişletmek için tıkla... C++ ne zaman öğrenilmeli peki hocam? Yoksa Doğrudan C Hashtag mi öğrenmeliyiz?
James Gosling dedi: C+ diliyle birlikte OOP öğrenin. Euro Truck Simulator OOP bir oyun. Genişletmek için tıkla... C++ ne zaman öğrenilmeli peki hocam? Yoksa Doğrudan C Hashtag mi öğrenmeliyiz?
James Gosling Megapat Katılım 21 Şubat 2016 Mesajlar 987 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #6 kodlama prosu 2007 dedi: C++ ne zaman öğrenilmeli peki hocam? Yoksa Doğrudan C Hashtag mi öğrenmeliyiz? Genişletmek için tıkla... Hocam cahilliğinizi yaşınıza veriyorum (2022-2007 = 15). C (keskin) sharp dili Unity’de kullanılır ve ETS 2 Unity’de yazılmamıştır.
kodlama prosu 2007 dedi: C++ ne zaman öğrenilmeli peki hocam? Yoksa Doğrudan C Hashtag mi öğrenmeliyiz? Genişletmek için tıkla... Hocam cahilliğinizi yaşınıza veriyorum (2022-2007 = 15). C (keskin) sharp dili Unity’de kullanılır ve ETS 2 Unity’de yazılmamıştır.
kodlama prosu 2007 Decapat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Temmuz 2022 #7 James Gosling dedi: Hocam cahilliğinizi yaşınıza veriyorum (2022-2007 = 15). C (keskin) sharp dili Unity'de kullanılır ve ETS 2 Unity'de yazılmamıştır. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun . Peki OOP dili için onerebileceginiz Turko bir kurs var midir? Teşekkürler.
James Gosling dedi: Hocam cahilliğinizi yaşınıza veriyorum (2022-2007 = 15). C (keskin) sharp dili Unity'de kullanılır ve ETS 2 Unity'de yazılmamıştır. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun . Peki OOP dili için onerebileceginiz Turko bir kurs var midir? Teşekkürler.
James Gosling Megapat Katılım 21 Şubat 2016 Mesajlar 987 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #8 kodlama prosu 2007 dedi: Anladım hocam sağ olun . Peki OOP dili için onerebileceginiz Turko bir kurs var midir? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... BTK Akademi.
kodlama prosu 2007 dedi: Anladım hocam sağ olun . Peki OOP dili için onerebileceginiz Turko bir kurs var midir? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... BTK Akademi.