O OMERRR0 Decapat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #1 Merhaba hocalarım. Ben ETS 2 oyununa mod falan yapmak istiyorum. Neler yapmam lazım bilmiyorum önerileriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2022
Merhaba hocalarım. Ben ETS 2 oyununa mod falan yapmak istiyorum. Neler yapmam lazım bilmiyorum önerileriniz var mı?
G grkn14 Kilopat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 726 Çözümler 5 Yer WORLD Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #2 OMERRR0 dedi: Merhaba hocalarım. Ben ETS 2 oyununa mod falan yapmak istiyorum. Neler yapmam lazım bilmiyorum önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... ETS 2 Studio programı ile yapılıyor YouTube'da birçok video var oradan izleyebilirsin.
OMERRR0 dedi: Merhaba hocalarım. Ben ETS 2 oyununa mod falan yapmak istiyorum. Neler yapmam lazım bilmiyorum önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... ETS 2 Studio programı ile yapılıyor YouTube'da birçok video var oradan izleyebilirsin.
O OMERRR0 Decapat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #3 grkn14 dedi: ETS 2 Studio programı ile yapılıyor YouTube'da birçok video var oradan izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim agam
grkn14 dedi: ETS 2 Studio programı ile yapılıyor YouTube'da birçok video var oradan izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim agam