iDisguised Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #1 ETS 2 de mod yapmak istiyorum tır modu araba modu vb şeyler değil direksiyonda el ve kol olmaması oyundan zevk almamı azaltıyor. Bu yüzden mod yapma isteği geldi. Bu modu nasıl yaparım yardım edebilecek var mı?
ETS 2 de mod yapmak istiyorum tır modu araba modu vb şeyler değil direksiyonda el ve kol olmaması oyundan zevk almamı azaltıyor. Bu yüzden mod yapma isteği geldi. Bu modu nasıl yaparım yardım edebilecek var mı?
Bartra Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #2 Steam`de ETS 2 atölyesinden istediğin modu abone ol diyip indirebilirsin.
iDisguised Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #3 Bartra dedi: Steam`de ETS 2 atölyesinden istediğin modu abone ol diyip indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... kral onu bende biliyorum öyle bir mod yok kendim yapmak istiyorum sıfıran
Bartra dedi: Steam`de ETS 2 atölyesinden istediğin modu abone ol diyip indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... kral onu bende biliyorum öyle bir mod yok kendim yapmak istiyorum sıfıran
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #4 iDisguised dedi: kral onu bende biliyorum öyle bir mod yok kendim yapmak istiyorum sıfıran Genişletmek için tıkla... Yazılım falan öğrenmen lazım ve yazılım öğrenmek için en iyi yer Technopat değil...
iDisguised dedi: kral onu bende biliyorum öyle bir mod yok kendim yapmak istiyorum sıfıran Genişletmek için tıkla... Yazılım falan öğrenmen lazım ve yazılım öğrenmek için en iyi yer Technopat değil...