Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 4 Şubat 2018 #11 Silinen üye dedi: Aracın TOPLINE kabinini seçmelisin. Yoksa tam oturmaz. Bir de doğru araca yaptığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Topline'da da tam oturmadı. Hepsinde denedim. Scania R Series seçtim yanlış mı seçmişim?
Silinen üye dedi: Aracın TOPLINE kabinini seçmelisin. Yoksa tam oturmaz. Bir de doğru araca yaptığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Topline'da da tam oturmadı. Hepsinde denedim. Scania R Series seçtim yanlış mı seçmişim?
Y Yunusemre3456 Ziyaretçi 4 Şubat 2018 #12 Ben attığım skini direk mi aldınız yoksa Şablona yerleştirdiniz mi? Yerleştirmen lazım direk onu yaptıysan olmaz.
Ben attığım skini direk mi aldınız yoksa Şablona yerleştirdiniz mi? Yerleştirmen lazım direk onu yaptıysan olmaz.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 4 Şubat 2018 #13 Silinen üye dedi: Ben attığım skini direk mi aldınız yoksa Şablona yerleştirdiniz mi? Yerleştirmen lazım direk onu yaptıysan olmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yerleştireceğim. Üstteki mesajlardaki ekte adsız adlı resimdeki gibi yaptım.
Silinen üye dedi: Ben attığım skini direk mi aldınız yoksa Şablona yerleştirdiniz mi? Yerleştirmen lazım direk onu yaptıysan olmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yerleştireceğim. Üstteki mesajlardaki ekte adsız adlı resimdeki gibi yaptım.
Y Yunusemre3456 Ziyaretçi 4 Şubat 2018 #14 Öncelikle şablonu photoscape ile aç. Sonra fotoğrafı üzerine yerleştir. Nasıl olmuş? Volvo FH16 Classic Eğer yine yapamasan video atarım sana.
Öncelikle şablonu photoscape ile aç. Sonra fotoğrafı üzerine yerleştir. Nasıl olmuş? Volvo FH16 Classic Eğer yine yapamasan video atarım sana.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 4 Şubat 2018 #15 Silinen üye dedi: Öncelikle şablonu photoscape ile aç. Sonra fotoğrafı üzerine yerleştir. Nasıl olmuş? Volvo FH16 Classic Eki Görüntüle 280568 Eki Görüntüle 280569 Eki Görüntüle 280570 Eki Görüntüle 280571 Eğer yine yapamasan video atarım sana. Genişletmek için tıkla... Çok güzel olmuş. Photoscape ile açıp nasıl üzerine yerleştireceğim?
Silinen üye dedi: Öncelikle şablonu photoscape ile aç. Sonra fotoğrafı üzerine yerleştir. Nasıl olmuş? Volvo FH16 Classic Eki Görüntüle 280568 Eki Görüntüle 280569 Eki Görüntüle 280570 Eki Görüntüle 280571 Eğer yine yapamasan video atarım sana. Genişletmek için tıkla... Çok güzel olmuş. Photoscape ile açıp nasıl üzerine yerleştireceğim?
Y Yunusemre3456 Ziyaretçi 4 Şubat 2018 #16 Photoscape'den düzenleyiciye gir. Oradan şablonu seç. Sonrada aşağıdan nesne sekmesine gel. Tıkla ve fotoyu seç. Benim fotoyu oraya aktar.
Photoscape'den düzenleyiciye gir. Oradan şablonu seç. Sonrada aşağıdan nesne sekmesine gel. Tıkla ve fotoyu seç. Benim fotoyu oraya aktar.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 4 Şubat 2018 #17 Silinen üye dedi: Photoscape'den düzenleyiciye gir. Oradan şablonu seç. Sonrada aşağıdan nesne sekmesine gel. Tıkla ve fotoyu seç. Benim fotoyu oraya aktar. Genişletmek için tıkla... Hocam bende şablon yok. Ne yapacağım burada? Dosya Ekleri Adsız.jpg 259,1 KB · Görüntüleme: 539
Silinen üye dedi: Photoscape'den düzenleyiciye gir. Oradan şablonu seç. Sonrada aşağıdan nesne sekmesine gel. Tıkla ve fotoyu seç. Benim fotoyu oraya aktar. Genişletmek için tıkla... Hocam bende şablon yok. Ne yapacağım burada?
Y Yunusemre3456 Ziyaretçi 5 Şubat 2018 #18 Şablonların linkini vermiştim. Link: Download Ets2 All Truck Skin Tamplate rar Yeni konu açıp videolu anlatacağım.
Şablonların linkini vermiştim. Link: Download Ets2 All Truck Skin Tamplate rar Yeni konu açıp videolu anlatacağım.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 5 Şubat 2018 #19 Beni etiketlerseniz sevinirim. Silinen üye dedi: Şablonların linkini vermiştim. Link: Download Ets2 All Truck Skin Tamplate rar Yeni konu açıp videolu anlatacağım. Genişletmek için tıkla...
Beni etiketlerseniz sevinirim. Silinen üye dedi: Şablonların linkini vermiştim. Link: Download Ets2 All Truck Skin Tamplate rar Yeni konu açıp videolu anlatacağım. Genişletmek için tıkla...
Y Yunusemre3456 Ziyaretçi 6 Şubat 2018 #20 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile idare et yakında daha iyi bir şey çekerim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile idare et yakında daha iyi bir şey çekerim.