galaksidebirinsan Hectopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2020 #1 ETS 2'de Steam atölyesinden mod indirdim ve kullandım oyunda. Oyuna girince oyun çöktü diyor ve oyundan atıyor. Oyun dosyalarını doğruladım çözülmedi. Silip tekrar yükledim gene olmadı. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2020
ETS 2'de Steam atölyesinden mod indirdim ve kullandım oyunda. Oyuna girince oyun çöktü diyor ve oyundan atıyor. Oyun dosyalarını doğruladım çözülmedi. Silip tekrar yükledim gene olmadı. Ne yapmam gerekiyor?
annihilator Hectopat Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 597 Makaleler 2 Çözümler 1 15 Şubat 2020 #2 Galiba bu mod yeni kayıt üzerinden çalışıyor. Artı 0 Eksi
KS KS galaksidebirinsan Hectopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2020 #3 annihilator dedi: Galiba bu mod yeni kayıt üzerinden çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Modu çalıştırmak istemiyorum zaten oyunum çöktü kaldırdım zaten modu oyunu nasıl düzelticeğim Artı 0 Eksi
annihilator dedi: Galiba bu mod yeni kayıt üzerinden çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Modu çalıştırmak istemiyorum zaten oyunum çöktü kaldırdım zaten modu oyunu nasıl düzelticeğim
annihilator Hectopat Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 597 Makaleler 2 Çözümler 1 25 Şubat 2020 #4 galaksidebirinsan dedi: Modu çalıştırmak istemiyorum zaten oyunum çöktü kaldırdım zaten modu oyunu nasıl düzelticeğim Genişletmek için tıkla... Çoğu solüsyonları denemişsiniz zaten. Geriye oyunun veya Steam'in destek ekibiyle konuşmak kalmış. Artı 0 Eksi
galaksidebirinsan dedi: Modu çalıştırmak istemiyorum zaten oyunum çöktü kaldırdım zaten modu oyunu nasıl düzelticeğim Genişletmek için tıkla... Çoğu solüsyonları denemişsiniz zaten. Geriye oyunun veya Steam'in destek ekibiyle konuşmak kalmış.
ahmet 1 Femtopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #5 bir mod yükledim fixli oyun oyundaki tırları kullandırtmıyor Artı 0 Eksi