ETS 2 mod uyumsuzluğu yüzünden mi çöküyor?

Makaleler
2
Merhabalar, ETS 2 1.43 sürümü için mod versiyonu oyun sürümünden düşük kurdum ve çalıştırıyorum ama az önce aniden masaüstüne. Şimdi ise ışınlanma ekranında dondu ve oturumu kapat diyerek çıktım. Steam dosya doğrulaması eksik dosya yok. Mod yüzüne şüpheye düştüm. Onlarda en önemli modlar kapatmayı istemiyorum. Oyun orijinal. Steam atölye üzerinden kurduğum mod 1.38.
Bilgisayar özellikleri.
8 GB RAM.
Intel UHD Graphics.
AMD Radeon 530.
Intel i5 8250-U
1 TB HDD.

Merhabalar, ETS 2 1.43 sürümü için mod versiyonu oyun sürümünden düşük kurdum ve çalıştırıyorum ama az önce aniden masaüstüne. Şimdi ise ışınlanma ekranında dondu ve oturumu kapat diyerek çıktım. Steam dosya doğrulaması eksik dosya yok. Mod yüzüne şüpheye düştüm. Onlarda en önemli modlar kapatmayı istemiyorum. Oyun orijinal. Steam atölye üzerinden kurduğum mod 1.38.
Bilgisayar özellikleri.
8 GB RAM.
Intel UHD Graphics.
AMD Radeon 530.
Intel i5 8250-U
1 TB HDD.

Evet mod kurduğunuz yüzünden atar.

Onun için pek bir fikrim yok ama izin veriyorsa sıkıntı olmayabilir.

Dorse lastik destek seviyesine güvenip DLC aldım. DLC dorse kötünün iyisi lastik takmama izin veriyor. Çekici a seviye lastik dorse çöp sinirimi bozuyor. 2 saat kuralı yüzüne iade edemedim. En kötü harcadığım para işe yarasa. Steam harici 1.30 mod için yapılmış sildim umarım hata almam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı