SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 7 Temmuz 2022 #1 Dostlar ETS 2'ye araç modu yükledim gözükmüyor. Ne yapmam lazım? Birkaç mod daha denedim aynı hata mevcut. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (1).png 1 MB · Görüntüleme: 64 Ekran Görüntüsü (2).png 818,6 KB · Görüntüleme: 61
Dostlar ETS 2'ye araç modu yükledim gözükmüyor. Ne yapmam lazım? Birkaç mod daha denedim aynı hata mevcut.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #2 Onu RAR'dan çıkarın. Uzantı .scs olacak. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 7 Temmuz 2022 #3 Umut Nas dedi: Onu RAR'dan çıkarın. Uzantı .scs olacak. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Ben indirdiğimde aynı bu şekildi. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Onu RAR'dan çıkarın. Uzantı .scs olacak. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Ben indirdiğimde aynı bu şekildi.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #4 SchFeazz dedi: Nasıl yani? Ben indirdiğimde aynı bu şekildi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda WinRAR yazılımı var mı? Yoksa indirin. Sonra o RAR dosyasını açın. İçindeki dosyaları mod klasörüne atın. Artı 0 Eksi
SchFeazz dedi: Nasıl yani? Ben indirdiğimde aynı bu şekildi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda WinRAR yazılımı var mı? Yoksa indirin. Sonra o RAR dosyasını açın. İçindeki dosyaları mod klasörüne atın.