öylesinebirisii Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 211 26 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar önerdiğiniz modifiye DLC'leri var mı? Son düzenleme: 26 Kasım 2023
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 26 Kasım 2023 #2 DLC'ler arasında Tuning Pack yazanların hepsinin hesabınızda olması gerek bence.
HRHakan Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #3 DAF'ın tuning paketi çok iyi ben severek kullanıyorum.
Master Caution Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #4 Steam kütüphane'de, ETS2 sayfasında atölye kısmı var. Ordan SİSL's Mega Pack var. DLC'lerden sonra en çok olması gereken aksesuar paketi o bence.
Steam kütüphane'de, ETS2 sayfasında atölye kısmı var. Ordan SİSL's Mega Pack var. DLC'lerden sonra en çok olması gereken aksesuar paketi o bence.
öylesinebirisii Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 211 26 Kasım 2023 #5 Master Caution dedi: Steam kütüphane'de, ETS 2 sayfasında atölye kısmı var. Oradan sisl's mega pack var. DLC'lerden sonra en çok olması gereken aksesuar paketi o bence. Genişletmek için tıkla... Yaptığım modifiye Truckers MP de görünecek mi?
Master Caution dedi: Steam kütüphane'de, ETS 2 sayfasında atölye kısmı var. Oradan sisl's mega pack var. DLC'lerden sonra en çok olması gereken aksesuar paketi o bence. Genişletmek için tıkla... Yaptığım modifiye Truckers MP de görünecek mi?
Roalexx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #6 Scania'nın tuning paketi çok güzel + olarak special transport alabilirsin yanıp sönen ledler veriyor.
Scania'nın tuning paketi çok güzel + olarak special transport alabilirsin yanıp sönen ledler veriyor.
öylesinebirisii Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 211 26 Kasım 2023 #7 Roalexx dedi: Scania'nın tuning paketi çok güzel artı olarak Special transport alabilirsin yanıp sönen LED'ler veriyor. Genişletmek için tıkla... LED'leri almayı düşünüyordum sağ olun bakayım zaten Scania kullanıyorum iyi olur.
Roalexx dedi: Scania'nın tuning paketi çok güzel artı olarak Special transport alabilirsin yanıp sönen LED'ler veriyor. Genişletmek için tıkla... LED'leri almayı düşünüyordum sağ olun bakayım zaten Scania kullanıyorum iyi olur.
HRHakan Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #8 öylesinebirisii dedi: Yaptığım modifiye Truckers MP de görünecek mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki gözükür ancak mod olursa sadece çevrimdışı oyunda gözükür modifiyen.
öylesinebirisii dedi: Yaptığım modifiye Truckers MP de görünecek mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki gözükür ancak mod olursa sadece çevrimdışı oyunda gözükür modifiyen.
öylesinebirisii Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 211 26 Kasım 2023 #9 HRHakan dedi: Tabii ki gözükür ancak mod olursa sadece çevrimdışı oyunda gözükür modifiyen. Genişletmek için tıkla... Tamam anladım. Roalexx dedi: Scania'nın tuning paketi çok güzel artı olarak Special transport alabilirsin yanıp sönen LED'ler veriyor. Genişletmek için tıkla... Scania paketini ne yazıp bulabilirim.
HRHakan dedi: Tabii ki gözükür ancak mod olursa sadece çevrimdışı oyunda gözükür modifiyen. Genişletmek için tıkla... Tamam anladım. Roalexx dedi: Scania'nın tuning paketi çok güzel artı olarak Special transport alabilirsin yanıp sönen LED'ler veriyor. Genişletmek için tıkla... Scania paketini ne yazıp bulabilirim.
Roalexx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #10 öylesinebirisii dedi: Tamam anladım. Scania paketini ne yazıp bulabilirim. Genişletmek için tıkla... Mighty griffin yazarak bulabilirsin, geç cevap verdim kusura bakma.
öylesinebirisii dedi: Tamam anladım. Scania paketini ne yazıp bulabilirim. Genişletmek için tıkla... Mighty griffin yazarak bulabilirsin, geç cevap verdim kusura bakma.