S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.555 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 20 Temmuz 2023 #1 Arabayı geri geri yavaş sürmek için, hafifçe W basıyorum. Çok hızlı gidiyor. Aynı şey ileri vitestede öyle araba çok hızlı oluyor, bunun bir çözümü var mı?
Arabayı geri geri yavaş sürmek için, hafifçe W basıyorum. Çok hızlı gidiyor. Aynı şey ileri vitestede öyle araba çok hızlı oluyor, bunun bir çözümü var mı?
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 20 Temmuz 2023 #11 loi dedi: Belkide direksiyon setinin pedallarina yavaşça basiyordur. D Genişletmek için tıkla... Ama W diyor kral. Artı 0 Eksi
loi dedi: Belkide direksiyon setinin pedallarina yavaşça basiyordur. D Genişletmek için tıkla... Ama W diyor kral.
loi Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #12 mMichaelMYERS dedi: Ama W diyor kral. Genişletmek için tıkla... Uzun olmasin diye w yazmistir Artı 0 Eksi
U Uxsmu Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 544 20 Temmuz 2023 #13 loi dedi: Uzun olmasin diye w yazmistir Genişletmek için tıkla... Pedal yerine W yazacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
loi dedi: Uzun olmasin diye w yazmistir Genişletmek için tıkla... Pedal yerine W yazacağını düşünmüyorum.