ETS 2 modsuz özelleştirme

Makaleler
1
Yer
İstanbul, Bahçelievler
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i3-12100F
Sapphire Pulse RX 5600 XT
16 GB G.Skill Ripjaws DDR4 3200 MHz CL16
ASRock H610M-HVS
512 GB Kioxia M.2 SSD
Çift monitör
Meslek
Bilişim
Selamlar, Truckers MP'de vtc kuracağım. Herkes aynı tarzda dolaşsın diye save dosyası hazırlıyorum, her şey tamam ama tır ve dorse özelleştirmesinde sıkıntı yaşıyorum. Mod istemiyorum, MP'de çalışsın istiyorum. Ne yapmalıyım?

En temiz yolu stock bir tır yapmak. Boyanızı belirleyin ve herkes kendi modifiyesini kendisi yapsın. Sonuçta herkesin zevki bir değil. Sizin yaptığınız tırı sevmeyen kullanmak istemeyen olacaktır.
Kozmetiği salalım o zaman, peki şu motorun sesini ne yapacağız? Ses en kısıktayken bile kafa ütülüyor.

Kozmetiği salalım o zaman, peki şu motorun sesini ne yapacağız? Ses en kısıktayken bile kafa ütülüyor.
Ayarlardan tır sesini kapatabilirsin yada kısabilirsin. Sessiz bir tır istiyorsan elektrikli bir tır almak zorundasın ama onuda mecbur kod yada mod ile yapacaksın. Eğer ki çok hakim değilsen elektrikli tırlarda şarjda size sorun yaratacaktır. En iyisi sesi kısmak

Local save ile kendiniz için motor sesinizi değiştirebilirsiniz. İnternette motor sesleri için birçok mod dosyası vardı fakat sesi azaltma gibi bir motor sesi yok. Uğraştırıcı bir yöntem olarak elektrikli tır alıp kodlama ile 750 beygir motor takmak olur. @Espera'nın da dediği gibi sesini kısmanız şu aşamada en kolayı olur.

Benim eski üyesi olduğum vtc’de elektrikli olmasına rağmen benzin kullanıyordu. Yok mudur böyle bir videosu? Biz de yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…