İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 2 Haziran 2022 #1 Merhaba, ETS 2'ye dbus modu kurmuştum beğenmeyip kaldırmıştım ama buradaki dbus world duruyor ve gitmiyor, oyun orijinal.
Merhaba, ETS 2'ye dbus modu kurmuştum beğenmeyip kaldırmıştım ama buradaki dbus world duruyor ve gitmiyor, oyun orijinal.
Çözüm İlkay Baki Bayram 25 Temmuz 2022 BayEDT dedi: Çözüm olarak olur mu bilmiyorum ama ben delete tuşına basıp pluginden of a bastım kapandı. Genişletmek için tıkla... Mod şimdi lazım oldu Truckers MP'ye otobüs modu geldi ya şimdi dursun, yine de teşekkürler dediğine bakmıştım.
BayEDT dedi: Çözüm olarak olur mu bilmiyorum ama ben delete tuşına basıp pluginden of a bastım kapandı. Genişletmek için tıkla... Mod şimdi lazım oldu Truckers MP'ye otobüs modu geldi ya şimdi dursun, yine de teşekkürler dediğine bakmıştım.
A akifsahin99 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #2 Belgeler/Euro Truck Simulator 2/mod klasöründeki modun .scs dosyasını silmediysen onu silmeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Belgeler/Euro Truck Simulator 2/mod klasöründeki modun .scs dosyasını silmediysen onu silmeyi deneyebilirsin.
KS KS İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 7 Haziran 2022 #3 akifsahin99 dedi: Belgeler/Euro Truck Simulator 2/mod klasöründeki modun. SCS dosyasını silmediysen onu silmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sildim halen var. Oyunu silip indirsem olur mu? Tek çare o çünkü. Artı 0 Eksi
akifsahin99 dedi: Belgeler/Euro Truck Simulator 2/mod klasöründeki modun. SCS dosyasını silmediysen onu silmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sildim halen var. Oyunu silip indirsem olur mu? Tek çare o çünkü.
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 7 Haziran 2022 #4 Başlangıç ekranında mod bölümünden kapattınız mı modu? Artı 0 Eksi
KS KS İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 8 Haziran 2022 #5 Thomas_Anderson dedi: Başlangıç ekranında mod bölümünden kapattınız mı modu? Genişletmek için tıkla... Evet silmiştim. Artı 0 Eksi
Thomas_Anderson dedi: Başlangıç ekranında mod bölümünden kapattınız mı modu? Genişletmek için tıkla... Evet silmiştim.
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 7 Temmuz 2022 #6 İlkay Baki Bayram dedi: Evet silmiştim. Genişletmek için tıkla... Save dosyanızı yedekleyip silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
İlkay Baki Bayram dedi: Evet silmiştim. Genişletmek için tıkla... Save dosyanızı yedekleyip silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.
KS KS İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 7 Temmuz 2022 #7 Bugün oyunu, belgelerim de ETS 2 klasöründeki önbelleği, profilleri sildim komple yükledim Steam'den fakat senkronize oldu yine aynı profiller duruyor, ve konudaki resimdeki bildirim gitmedi. Artı 0 Eksi
Bugün oyunu, belgelerim de ETS 2 klasöründeki önbelleği, profilleri sildim komple yükledim Steam'den fakat senkronize oldu yine aynı profiller duruyor, ve konudaki resimdeki bildirim gitmedi.
BayEDT Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #8 Çözüm olarak olur mu bilmiyorum ama ben delete tuşına basıp pluginden of a bastım kapandı Artı 0 Eksi
KS KS İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 25 Temmuz 2022 #9 BayEDT dedi: Çözüm olarak olur mu bilmiyorum ama ben delete tuşına basıp pluginden of a bastım kapandı. Genişletmek için tıkla... Mod şimdi lazım oldu Truckers MP'ye otobüs modu geldi ya şimdi dursun, yine de teşekkürler dediğine bakmıştım. Artı -1 Eksi Çözüm
BayEDT dedi: Çözüm olarak olur mu bilmiyorum ama ben delete tuşına basıp pluginden of a bastım kapandı. Genişletmek için tıkla... Mod şimdi lazım oldu Truckers MP'ye otobüs modu geldi ya şimdi dursun, yine de teşekkürler dediğine bakmıştım.