Oyun içinde mouse ile direksiyonu yönlendirmek istiyorum ama çok hızlı dönüyor, oyun içi hasasiyet ayarı var mı? Ve sağ sola bakmak için W, A, S, D tuşlarını kullanmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Oyun içinde mouse ile direksiyonu yönlendirmek istiyorum ama çok hızlı dönüyor, oyun içi hasasiyet ayarı var mı? Ve sağ sola bakmak için W, A, S, D tuşlarını kullanmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Hassasiyet ayarı var. Arama kısmında yazarsanız zaten hangi ayar nerede gösteriyor artık oyun.
Kameraları da istediğin tuşa atayabilirsin. Kabin içinde sola bakma kamerası sağa bakma kamerası ayarlarına ata tuşları.
Ayarlardan kontroller kısmında en başta klavye yazıyor olacak. Orayı klavye + fare yapınız. Aşağıda hassasiyet seçeneği var tavsiyem 0,35 ile 0,60 arasıdır. Harika bir deneyim almak istiyorsanız farenizin DPI ayarını en düşük yapınız. Gerçekten size muhteşem bir deneyim sunacaktır.
Kamera içinde normalde Numpad'de yer alan tuşları W a s D'ye atayabilirsiniz. Tuş konfigürasyonunun alt kısımlarında yer almaktadır.