Çözüldü ETS 2 mouse ile oynarken aşağı yukarı yapınca devir düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nhopel

Hectopat
Daha fazla  
ETS 2'yi mouse ile oynuyorum. Mouseyi aşağı yukarı yaptığımda arac durmuş vaziyetteyken hiç kalkmıyor, ilerlerkende birden devir düşüyor ve duruyor. Aşağıdada bir bar var fareyi aşağı yukarı yaptığımda bu barda aynı şekilde aşağı yukarı iniyor. Bu ayarı nasıl kapatabilirim?

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-31_231913999.png
    resim_2025-01-31_231913999.png
    36,7 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Fare ile gaz-fren kontrolünü de açmışsınız. Pedallar dahil olanı seçmeyin. Bir üsttekini seçin.
1738356626227.png
Fare ile gaz-fren kontrolünü de açmışsınız. Pedallar dahil olanı seçmeyin. Bir üsttekini seçin.
Eki Görüntüle 2413153

Hocam ne kadar teşekkür etsem azdır. Çok teşekkür ederim kendim kartondan direksiyon gamepadden vites mousedende pedal yaptım öyle oynuyorum teşekkür ederim tekrardan iyi akşamlar.

Hocam ne kadar teşekkür etsem azdır. Çok teşekkür ederim kendim kartondan direksiyon gamepadden vites mousedende pedal yaptım öyle oynuyorum teşekkür ederim tekrardan iyi akşamlar.
Rica ederim. İyi oyunlar. ETS & ATS sorularına etiketleyebilirsiniz yazan olmazsa.

Hocam bir de ben mod yüklemiştim araba fena kayıyor nasıl düzeltebilirim?

Normal, kaymasını istemiyorsan ETS 2 1.47 sürümüne düşmen gerek ama orada da çok takla atıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı