murat ilhan Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 10 3 Mayıs 2020 #1 Bugün oyunu oynadım kapattım gine açacaktım tıklıyorum açılmıyor.
thisiskaan Kilopat Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 217 Çözümler 3 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2020 #2 Öncelikle sorunu biraz daha açar mısınız? Yani açmaya çalıştığınızda hiç tepki vermiyor mu yoksa karşınıza hata penceresi mi çıkıyor? Artı 0 Eksi
Öncelikle sorunu biraz daha açar mısınız? Yani açmaya çalıştığınızda hiç tepki vermiyor mu yoksa karşınıza hata penceresi mi çıkıyor?
ibrhmylmz Decapat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #3 murat ilhan dedi: Bugün oyunu oynadım kapattım gine açacaktım tıklıyorum açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hata veriyor mu? Eylemsiz mi kalıyor? Artı 0 Eksi
murat ilhan dedi: Bugün oyunu oynadım kapattım gine açacaktım tıklıyorum açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hata veriyor mu? Eylemsiz mi kalıyor?
KS KS murat ilhan Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 10 3 Mayıs 2020 #4 Hata vermiyor açılıyor launch ETS 2'ye basıyorum açılmıyor. thisiskaan dedi: Öncelikle sorunu biraz daha açar mısınız? Yani açmaya çalıştığınızda hiç tepki vermiyor mu yoksa karşınıza hata penceresi mi çıkıyor? Genişletmek için tıkla... hayır vermiyor alt tarafa yazdım ne olduğunu Son düzenleme: 3 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
Hata vermiyor açılıyor launch ETS 2'ye basıyorum açılmıyor. thisiskaan dedi: Öncelikle sorunu biraz daha açar mısınız? Yani açmaya çalıştığınızda hiç tepki vermiyor mu yoksa karşınıza hata penceresi mi çıkıyor? Genişletmek için tıkla... hayır vermiyor alt tarafa yazdım ne olduğunu