fruther Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 337 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #1 TruckersMP Client'ini indirdim, fakat sürümü uyumlu değil demişti. İnternetten videolar araştırdım, Steam üzerinden sürüm düşürüp indirip giriliyormuş. Fakat hangi sürümünü indireceğimi bilmiyorum, yardımcı olabilir misiniz?
TruckersMP Client'ini indirdim, fakat sürümü uyumlu değil demişti. İnternetten videolar araştırdım, Steam üzerinden sürüm düşürüp indirip giriliyormuş. Fakat hangi sürümünü indireceğimi bilmiyorum, yardımcı olabilir misiniz?
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 4 Haziran 2020 #2 Steam'den kütüphanelerinize gidip ETS 2'ye özellikler(sağ tık) deyin. Betalar kısmından "temporary_1_36..." seçin ve indirmeler kısmından işlemin bitmesini bekleyin. Artı 0 Eksi
Steam'den kütüphanelerinize gidip ETS 2'ye özellikler(sağ tık) deyin. Betalar kısmından "temporary_1_36..." seçin ve indirmeler kısmından işlemin bitmesini bekleyin.