Ç çaylıkcık Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 Oyuna giriş yapamıyorum şifremi değiştirdim ama hala şöyle bir hata alıyorum.
A ahmetfpsz Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 çaylıkcık dedi: Oyuna giriş yapamıyorum şifremi değiştirdim ama hala şöyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... "Remember me" kısmına tik attınız mı? Artı 0 Eksi
çaylıkcık dedi: Oyuna giriş yapamıyorum şifremi değiştirdim ama hala şöyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... "Remember me" kısmına tik attınız mı?
KS KS Ç çaylıkcık Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 ahmetfpsz dedi: "Remember me" kısmına tik attınız mı? Genişletmek için tıkla... Attım. Artı 0 Eksi
A ahmetfpsz Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #4 çaylıkcık dedi: Attım. Genişletmek için tıkla... Şifreyi en baştan silip bir daha yazıp dener misiniz? Remember me kısmına tik atınca ben de giremiyorum yanlış şifre diyor her seferinde. Artı 0 Eksi
çaylıkcık dedi: Attım. Genişletmek için tıkla... Şifreyi en baştan silip bir daha yazıp dener misiniz? Remember me kısmına tik atınca ben de giremiyorum yanlış şifre diyor her seferinde.
KS KS Ç çaylıkcık Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #5 Hata kodunun fotoğrafını atamaıyorum ama Schannel next InitializeSecueityContext failed: SEC_E_INVALID_TOKEN (0x80090308) diyor ahmetfpsz dedi: Şifreyi en baştan silip bir daha yazıp dener misiniz? Remember me kısmına tik atınca ben de giremiyorum yanlış şifre diyor her seferinde. Genişletmek için tıkla... Yine denedim. Artı 0 Eksi
Hata kodunun fotoğrafını atamaıyorum ama Schannel next InitializeSecueityContext failed: SEC_E_INVALID_TOKEN (0x80090308) diyor ahmetfpsz dedi: Şifreyi en baştan silip bir daha yazıp dener misiniz? Remember me kısmına tik atınca ben de giremiyorum yanlış şifre diyor her seferinde. Genişletmek için tıkla... Yine denedim.
A ahmetfpsz Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #6 Hocam Steam'den ETS 2'ye sağ tıklayın>özellikler>soldan yüklü dosyalara gelip oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulaya basın. Çok bilgim yok ama dosyaları doğrulamak aklıma geldi. Artı 0 Eksi
Hocam Steam'den ETS 2'ye sağ tıklayın>özellikler>soldan yüklü dosyalara gelip oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulaya basın. Çok bilgim yok ama dosyaları doğrulamak aklıma geldi.
KS KS Ç çaylıkcık Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #7 Başka ne yapabilirim olmazsa ama sanırım şifre hatası veriyor olmalı ama ben doğru şifreyi girdiğimden eminim. Artı 0 Eksi
Başka ne yapabilirim olmazsa ama sanırım şifre hatası veriyor olmalı ama ben doğru şifreyi girdiğimden eminim.
A ahmetfpsz Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #8 çaylıkcık dedi: Başka ne yapabilirim olmazsa ama sanırım şifre hatası veriyor olmalı ama ben doğru şifreyi girdiğimden eminim. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum ya kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
çaylıkcık dedi: Başka ne yapabilirim olmazsa ama sanırım şifre hatası veriyor olmalı ama ben doğru şifreyi girdiğimden eminim. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum ya kusura bakmayın.