PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.466 Çözümler 15 5 Haziran 2018 #1 Arkadaşlar, ETS 2 Multiplayer 'e kayıt olurken bu hatayı alıyorum. Hesabımda ETS 2 Var. Profilim herkese açık. Oyunu oynama saatim 9.2 saat. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2018
Arkadaşlar, ETS 2 Multiplayer 'e kayıt olurken bu hatayı alıyorum. Hesabımda ETS 2 Var. Profilim herkese açık. Oyunu oynama saatim 9.2 saat.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 5 Haziran 2018 #2 Hesabınızı o siteden kaldırın. Tekrar tanıtın. Herkese açık yaptıktan sonra onların sistemi hesabı algılamamış olabilir. Artı 0 Eksi
Hesabınızı o siteden kaldırın. Tekrar tanıtın. Herkese açık yaptıktan sonra onların sistemi hesabı algılamamış olabilir.
KS KS PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.466 Çözümler 15 5 Haziran 2018 #3 karakule dedi: Hesabınızı o siteden kaldırın. Tekrar tanıtın. Herkese açık yaptıktan sonra onların sistemi hesabı algılamamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz İçin teşekkürler. Sorunumu çözdüm. Yapamayan arkadaşlar Profiliniz, ''Gizlilik Ayarları'' bölümündeki tüm seçenekleri Herkese Açık hale getirdiklerinde sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi
karakule dedi: Hesabınızı o siteden kaldırın. Tekrar tanıtın. Herkese açık yaptıktan sonra onların sistemi hesabı algılamamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz İçin teşekkürler. Sorunumu çözdüm. Yapamayan arkadaşlar Profiliniz, ''Gizlilik Ayarları'' bölümündeki tüm seçenekleri Herkese Açık hale getirdiklerinde sorun çözülecektir.