B blastrıke Hectopat Katılım 30 Mayıs 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2015 #1 Merhaba arkadaşlar ETS 2 de modlar var. Bunlar MP calismiyor. Nasıl çalışır hale getirebiliriz? Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar ETS 2 de modlar var. Bunlar MP calismiyor. Nasıl çalışır hale getirebiliriz? Teşekkürler.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2015 #2 Sanırım modlara destek vermiyorlar dostum. Yani bir şekilde açsan bile farkedilirsen ceza veriyorlar. Ayrıca ben DLC satın aldım. Karın üzerinde oturmuş kurt resmi yaptırdım tırıma. Sonuç=0. Benden başka kimse göremiyor.
Sanırım modlara destek vermiyorlar dostum. Yani bir şekilde açsan bile farkedilirsen ceza veriyorlar. Ayrıca ben DLC satın aldım. Karın üzerinde oturmuş kurt resmi yaptırdım tırıma. Sonuç=0. Benden başka kimse göremiyor.
adn1925 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 1.378 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2015 #3 Nasıl kimse göremiyor ? Ben o kadar renk dalgasını boşuna mı aldım ?
B blastrıke Hectopat Katılım 30 Mayıs 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2015 #4 arkadaşlar bir kaç mod destekliyor MP buldum ben sadece motor ve dorse falan var 125 ton yükle dağ seferi yaptık çok güzel oldu
arkadaşlar bir kaç mod destekliyor MP buldum ben sadece motor ve dorse falan var 125 ton yükle dağ seferi yaptık çok güzel oldu