A alperens200 Femtopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Steam'den ETS 2 aldım, multiplayer nasıl oynayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2020
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 3 Kasım 2020 #2 https://truckersmp.com/ sitesinden TruckerMP'ye üye olup gerekli modu indirmen gerek. Mod yüklenince Launcher'a girmen lazım. Launcher'a girdikten sonra oynayabilirsin. Sürprizbozan: Videolu anlatım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
https://truckersmp.com/ sitesinden TruckerMP'ye üye olup gerekli modu indirmen gerek. Mod yüklenince Launcher'a girmen lazım. Launcher'a girdikten sonra oynayabilirsin. Sürprizbozan: Videolu anlatım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.690 Çözümler 22 3 Kasım 2020 #3 Kendi tırında olması lazım. Bir de hangi sürümü desteklediğine bak multi playe bazen yeni sürümlerde giremiyorsun. Artı 0 Eksi
Kendi tırında olması lazım. Bir de hangi sürümü desteklediğine bak multi playe bazen yeni sürümlerde giremiyorsun.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 3 Kasım 2020 #4 Bu kadar zor olmamalı, Google'den aratmak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu kadar zor olmamalı, Google'den aratmak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #5 Bu arada oyunu birkaç saat oyna. Ben aldığım gibi kayıt olamamıştım. Artı 0 Eksi