ETS 2 MP normal arabaya polis lambası takmak

Álvaro Morte

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgi İşlem Teknikeri
Arkadaşlar, ETS 2 MP'de arabaya polis lambası taktım. Ama otomatik olarak kick yedim. Bilmiyordum yasak olduğunu. Ban atıldı. Lambayı çıkarıp farklı servere girdim orada da otomatik kick atıldı. Bu hep böyle mi olacak yoksa bir süresi var mı? Süresi varsa ne kadar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde süre falan yok, sadece kick atıyorlar. Arabada aracın ön tamponuna takılan polis ledi (adı farklı olabilir) var mı? Polis skini taktın mı araca?

Kicklerin süresi yok, Online gir ve lambayı çıkar, tekrar oyuna gir. Böylece bir daha kicklenmeyeceksin. Polis lambalarını sadece adminler takabilir.

Lambayı çıkarıp oyuna tekrar girdim. Ama yine kick attı.

Normalde süre falan yok, sadece kick atıyorlar. Arabada aracın ön tamponuna takılan polis LED'i (adı farklı olabilir) var mı? Polis skini taktın mı araca?

Hayır ön tarafa takmadım. Sadece üzerine 2'li olanlardan taktım. Polis skini falan da takmadım.

Admin değilseniz, polis gibi davranamazsınız. Oyun parkı değil, simülasyon orası.

Oranın simülasyon olduğunu bizde biliyoruz herhalde. Yeni başladım bilmiyordum o kadar. Düzgünce cevap verebilirsin.

Hayır ön tarafa takmadım. Sadece üzerine 2'li olanlardan taktım. Polis skini falan da takmadım.

Oranın simülasyon olduğunu bizde biliyoruz herhalde. Yeni başladım bilmiyordum o kadar. Düzgünce cevap verebilirsin.
Oyuna gir, kick yiyince kick yemeyeceğin bir araca geç. Bu arabayı da sat.

Skoda'ya uygun olmayan malzemeler takmış olabilirsiniz. Skoda'yı ilk hale getirmeyi deneyin.

Kardeşim adam akıllı kuralları okuyup başlamalısın oyun çevrim içi ayrıca trafik ve araçlardan oluşuyor. İlla kural olur.

Hele bir tek oynayıp oyunu öğren sonra geç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı