Elsyium Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #1 Merhabalar, ETS 2 MP Special Transport DLC'sini satın aldım. O DLC'nin içinde yanıp sönen LED'ler çakar var, onu takmak ban sebebi mi?
Merhabalar, ETS 2 MP Special Transport DLC'sini satın aldım. O DLC'nin içinde yanıp sönen LED'ler çakar var, onu takmak ban sebebi mi?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 2 Mart 2022 #2 Sıkıntı olacağını zannetmem. Birçok kişi kullanıyordu o yanıp sönen çakarları. Artı 0 Eksi
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #3 Elsyium dedi: Merhabalar, ETS 2 MP Special Transport DLC'sini satın aldım. O DLC'nin içinde yanıp sönen LED'ler çakar var, onu takmak ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ban sebebi değil. Artı 0 Eksi
Elsyium dedi: Merhabalar, ETS 2 MP Special Transport DLC'sini satın aldım. O DLC'nin içinde yanıp sönen LED'ler çakar var, onu takmak ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ban sebebi değil.
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #4 Takmak yasak değil fakat kalabalık yerlerde o lambaları açmak kick sebebi nedeni ise oyunu kastırıyor diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
Takmak yasak değil fakat kalabalık yerlerde o lambaları açmak kick sebebi nedeni ise oyunu kastırıyor diye hatırlıyorum.