keremx47 Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar Ets 2 Multiplayerde, tıpkı bireyselde oynuyormuşuz gibi trafikte normal araçlar da olsun istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mı acaba?
Arkadaşlar Ets 2 Multiplayerde, tıpkı bireyselde oynuyormuşuz gibi trafikte normal araçlar da olsun istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mı acaba?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2023 #2 Konvoy ayarlarından trafik açılıp kapatılabilir. Truckers MP içinse bilemiyorum.
salih_ayhan Centipat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 254 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #3 keremx47 dedi: Arkadaşlar ETS 2 Multiplayerde, tıpkı bireyselde oynuyormuşuz gibi trafikte normal araçlar da olsun istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Truckers MP'de yok diye biliyorum zaten olsaydı sunucular rezalet olurdu.
keremx47 dedi: Arkadaşlar ETS 2 Multiplayerde, tıpkı bireyselde oynuyormuşuz gibi trafikte normal araçlar da olsun istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Truckers MP'de yok diye biliyorum zaten olsaydı sunucular rezalet olurdu.