ETS 2 MP "v LED" ban sebebi mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar az önce tır aldım. Tırı özelleştirirken tıra "v LED" yapılabildiğini gördüm ama bazı sitelerde v LED ban sebebidir gibi şeyler yazıyor. (Örneğin: Çözüldü - DAF V led Ban Sebebi mi ?) bu forum sitesinde ban yedirir gibi şeyler yazmışlar. Ben oyunun Save dosyasına mudahale etmeden LED eklesem ban yedirir mi? Aşağıdaki fotoğraftaki tırın ortalarına LED eklesem TruckersMP'de ban sebebi mi?

20201220144857_1.jpg

Tam olarak bilmiyorum ama en son dün girdiğimde yapan arkadaşları çok gördüm ve ortamda Admin de mevcuttu göze çok batmaz ise yasak olsa bile ban yiyeceğinizi sanmıyorum

Arkadaşlar az önce tır aldım. Tırı özelleştirirken tıra "v LED" yapılabildiğini gördüm ama bazı sitelerde v LED ban sebebidir gibi şeyler yazıyor. (Örneğin: Çözüldü - DAF V led Ban Sebebi mi ?) bu forum sitesinde ban yedirir gibi şeyler yazmışlar. Ben oyunun Save dosyasına mudahale etmeden LED eklesem ban yedirir mi? Aşağıdaki fotoğraftaki tırın ortalarına LED eklesem TruckersMP'de ban sebebi mi?

Eki Görüntüle 791421
Tırın modifiyesinden hiç kimse ban yemedi. Ben hep V yaptım ledleri.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı