denizagri Decapat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 133 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #1 Merhaba, ben ETS 2 MP alacağım da Steam'dan her ay mı para alır yoksa tek sefer mi? Bir de aşağıdaki sistemle oynayabilir miyim?
Merhaba, ben ETS 2 MP alacağım da Steam'dan her ay mı para alır yoksa tek sefer mi? Bir de aşağıdaki sistemle oynayabilir miyim?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #2 denizagri dedi: Merhaba, ben ETS 2 MP alacağım da Steam'dan her ay mı para alır yoksa tek sefer mi? Bir de aşağıdaki sistemle oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ne alaka dostum ETS 2'yi alıyorsun ömür boyu senin oluyor dediğinden hiçbir şey anlamadım.
denizagri dedi: Merhaba, ben ETS 2 MP alacağım da Steam'dan her ay mı para alır yoksa tek sefer mi? Bir de aşağıdaki sistemle oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ne alaka dostum ETS 2'yi alıyorsun ömür boyu senin oluyor dediğinden hiçbir şey anlamadım.
Mogwaii Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 404 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #3 Bir kerelik ödeme yaparsın. Ayrıca arkadaşlar lütfen imzaya sisteminizi yazıp aşağıda demeyin ceza yersiniz sisteminizi konu içerisinde belirtin.
Bir kerelik ödeme yaparsın. Ayrıca arkadaşlar lütfen imzaya sisteminizi yazıp aşağıda demeyin ceza yersiniz sisteminizi konu içerisinde belirtin.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 28 Ağustos 2021 #4 denizagri dedi: Merhaba, ben ETS 2 MP alacağım da Steam'dan her ay mı para alır yoksa tek sefer mi? Bir de aşağıdaki sistemle oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Niye her ay kessin? Ayrıca sisteminizi yazın. İmzayı referans göstermek yasak.
denizagri dedi: Merhaba, ben ETS 2 MP alacağım da Steam'dan her ay mı para alır yoksa tek sefer mi? Bir de aşağıdaki sistemle oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Niye her ay kessin? Ayrıca sisteminizi yazın. İmzayı referans göstermek yasak.