Çözüldü ETS 2 multiplayer için World of Trucks zorunlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba uzun süredir ETS 2'yi single Player olarak oynuyordum ama o da çok keyifliydi fakat artık şu multiplayerın tadına bakmak istiyorum kendim ve arkadaşlarla ile.

TruckersMP'ye zaten Steam hesabım bağlı onda sorun yok fakat ben ETS 2'de kullandığım oyuncu profilini World of Trucks'a yükledim yani şimdi bu ne işe yarıyor onu bile bilmiyorum ama yükledim profil çevrim içi.

Yani multiplayer oynamam için World of Trucks zorunlu mu yani oyuncu profilini World of Truck'a bağlamam gerekli mi? Yoksa çevrim dışı oyuncu profili ile de sadece TruckersMP ile çoklu oyuncu oynayabilir miyim?

Yani çünkü benim oyuncu profilim World of Trucks'a bağlı mesela ben kargo şirketinin adını değiştirmek istiyorum veya başka bir sebeple bu çevrim içi oyuncu profilini silsem yeni bir profil açıp bunu World of Trucks'a bağlayabilir miyim? Ve Online oynamaya devam edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Geç bir yanıt oldu ama World Of Trucks size özel yükler , plaka kişiselleştirme ve etkinlikler gibi özellikleri sağlar. Yani online hiçbir müdahalesi yoktur olsa da olur olmasa da.
Geç bir yanıt oldu ama World Of Trucks size özel yükler , plaka kişiselleştirme ve etkinlikler gibi özellikleri sağlar. Yani online hiçbir müdahalesi yoktur olsa da olur olmasa da.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…