A Anıl Terzi Kilopat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 92 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2016 #11 Destek servisi de bunu yazmıştı. Çözüm yeni profil açmak değil oyunun aksayan yönlerini yamamak olmalı.
Destek servisi de bunu yazmıştı. Çözüm yeni profil açmak değil oyunun aksayan yönlerini yamamak olmalı.
Yiğit Bakır Megapat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 64 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2016 #12 Ayrı profil işe yaramadı bende bekledim. Konu kapanabilir.
Yasar_Ozkan Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 39 Yer Ankara 20 Haziran 2017 #13 Bu ışınlanma olayı nasıl oluyor arkadaşlar? @Yiğit Bakır @Anıl Terzi
T tr_onur Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 635 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2017 #14 @Yasar_Ozkan Bu rehber yardımcı olacaktır: Rehber - Serbest Kamera ve Consol İle İstenilen Şehire Işınlanma. Mp`da Çalışmaz!
@Yasar_Ozkan Bu rehber yardımcı olacaktır: Rehber - Serbest Kamera ve Consol İle İstenilen Şehire Işınlanma. Mp`da Çalışmaz!
Makbery Hectopat Katılım 19 Ağustos 2015 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2017 #15 Eskiden save ile ilgiliydi bende de aynı hata vardı. Save sıfırlayıp çözüyordum.. Bugün yine oldu ve save sıfırlamak falan işe yaramadı yani atık bu hata save ile ilgili değil.
Eskiden save ile ilgiliydi bende de aynı hata vardı. Save sıfırlayıp çözüyordum.. Bugün yine oldu ve save sıfırlamak falan işe yaramadı yani atık bu hata save ile ilgili değil.
T tr_onur Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 635 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2017 #16 Bu rehber bekleme sorununu çözüyor: Rehber - Siyah Ekran Sorununa Çözüm Bu bekleme sorunu mp sunucuları ile normal save saatinin eşitlenmesi sonucu oluyor.
Bu rehber bekleme sorununu çözüyor: Rehber - Siyah Ekran Sorununa Çözüm Bu bekleme sorunu mp sunucuları ile normal save saatinin eşitlenmesi sonucu oluyor.