DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 15 6 Temmuz 2021 #1 1.41 erken erişim ile multiplayer oynuyorum. Arkadaşımla aynı işi alırsam oyundan atıyor. Farklı iş alırsam sıkıntısız oynuyorum. Bakıyorum herkes aynı yükü alarak çok güzel oynuyor, bende sorun ne olabilir?
1.41 erken erişim ile multiplayer oynuyorum. Arkadaşımla aynı işi alırsam oyundan atıyor. Farklı iş alırsam sıkıntısız oynuyorum. Bakıyorum herkes aynı yükü alarak çok güzel oynuyor, bende sorun ne olabilir?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.064 Makaleler 1 Çözümler 566 6 Temmuz 2021 #2 Biriniz aynı yükü alıp oyunu kaydetsin, kaydedilen profili diğer arkadaşına atsın. Ve böylece ikiniz de sıkıntısız oynayın. Artı 0 Eksi
Biriniz aynı yükü alıp oyunu kaydetsin, kaydedilen profili diğer arkadaşına atsın. Ve böylece ikiniz de sıkıntısız oynayın.
KS KS DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 15 6 Temmuz 2021 #3 GFYT dedi: Biriniz aynı yükü alıp oyunu kaydetsin, kaydedilen profili diğer arkadaşına atsın. Ve böylece ikiniz de sıkıntısız oynayın. Genişletmek için tıkla... Fikir iyimiş, fakat şimdi de tek oynarken attı. Sorun başka bence. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Biriniz aynı yükü alıp oyunu kaydetsin, kaydedilen profili diğer arkadaşına atsın. Ve böylece ikiniz de sıkıntısız oynayın. Genişletmek için tıkla... Fikir iyimiş, fakat şimdi de tek oynarken attı. Sorun başka bence.