ETS 2 nasıl multiplayer oynanır?

Çok sağ ol hocam teşekkür ederim ama videolardan bir şey anlamıyorum.
Alttakini bende tam bilmiyorum. Onu palaşmamın sebebi ETS 2'nin Online beta sürümü gibi bir şey olması.
Haklısın hocam çok teşekkürler yardımın için sağ ol ama videolardan inan bir şey anlamıyorum.

Çok sağ ol hocam teşekkür ederim ama videolardan bir şey anlamıyorum.

Haklısın hocam çok teşekkürler yardımın için sağ ol ama videolardan inan bir şey anlamıyorum.

Arkadaşın dediği gibi yapabilirsin aynı zaten. Ama oyunun bazı sürümlerinde çalışmıyordu.

Bende onu önerdim zaten hatta kendim onu kullanıyorum. Ama ETS'nin kendi Online sürümü çıkınca onu öneririm. 2. videoda onun beta sürümüne girebiliyorsunuz. Ama şu an en iyisi Truckers MP.
Tamam hocam o zaman bende Truckers MP indireyim oynayayım klavye mi direksiyon mu kullanıyorsunuz hocam?

Tamam hocam o zaman bende Truckers MP indireyim oynayayım klavye mi direksiyon mu kullanıyorsunuz hocam?

Ben çok fazla araba oyunu oynamadığım için klavye ile oynuyorum ama arkadaşımda direksiyon ile oynadım ve çok iyi oluyor klavye ve Gamepad'e göre çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…