ETS 2 nasıl ucuza alınır?

ahmetfpsz

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, yakın zamanda inşallah benden 3 yaş küçük AMD ekran kartlı ve Intel işlemcili 100 derecelere çıkan laptopumdan kurtulup 3060 Ti ve Intel i5 11400F'li bir sistem alacağım sanırım. Tabii bu kadar büyük bir çağ atlamadan sonra bedava oyun oynarsam olmaz . Forza tarzı oyunları Game Pass ile alır oynarım fakat ETS 2'yi nasıl Torrent'siz daha ucuza indirebilirim? Şu an fiyatı 300 lirayı aşmış durumda. Yakında geleceğini bildiğiniz indirim ya da daha ucuza alabileceğim bir başlatıcı var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam yaz indirimleri gelecektir yakın zamanda. Onu bekleyebilirsiniz onun haricinde ucuza alabileceğiniz bir yer bilmiyorum zamanında 15 TL ye almıştım.

Yaz indirimi ile 13 TL'ye almıştım hala kitaplıkta duruyor oynamak nasip olmadı ne günlerdi bee belki yeniden yaz indirimi gelebilir fakat ne kadar düşer bilemiyorum.

2,50 Doların altına inmiyor oyun. Daha fazla inmez.

Hocam oyun 10.09 dolar şu an da 5 dolara bile razıyım.

Hocam ayrıca Online oynamak için DLC almak gerekiyor mu?

Aynen öyle havada kaparım öyle olsa

Hayır DLC'ye gerek yok bildiğim kadarıyla bende var da 1 defa girmiştim bilgisayar çökmüştü başkada girmedim

Hocam oyun 10.09 dolar şu an da 5 dolara bile razıyım.

Hocam ayrıca Online oynamak için DLC almak gerekiyor mu?

Aynen öyle havada kaparım öyle olsa
Bu ay 2,50 dolar olur.

Online için gerek yok. Kirkenes vs diyorsanız dlc lazım fakat normal online için gerekmiyor.

Bu ay 2,50 dolar olur.

Online için gerek yok. Kirkenes vs diyorsanız DLC lazım fakat normal Online için gerekmiyor.

Hocam en son oyun içinde Online olmuştu Truckers MP lazımmı Online için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…