O Orhan ede46 Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #11 ahmetfpsz dedi: Hocam oyun 10.09 dolar şu an da 5 dolara bile razıyım. Hocam ayrıca Online oynamak için DLC almak gerekiyor mu? Aynen öyle havada kaparım öyle olsa Genişletmek için tıkla... Hayır Online için DLC gerekmiyor Truckers MP indirebilirsiniz. Ben 72 lirayken indirimde aldım
ahmetfpsz dedi: Hocam oyun 10.09 dolar şu an da 5 dolara bile razıyım. Hocam ayrıca Online oynamak için DLC almak gerekiyor mu? Aynen öyle havada kaparım öyle olsa Genişletmek için tıkla... Hayır Online için DLC gerekmiyor Truckers MP indirebilirsiniz. Ben 72 lirayken indirimde aldım
A ahmetfpsz Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #12 hus3yin46 dedi: Hayır DLC'ye gerek yok bildiğim kadarıyla bende var da 1 defa girmiştim bilgisayar çökmüştü başkada girmedim Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız kaldırmıyorsa kaldıracak bir sisteme geçersiniz inşallah hocam oynamak istediğiniz belli Hepinize teşekkür ederim hocam yardımlarınız için. Hepinize iyi tatiller diliyorum.
hus3yin46 dedi: Hayır DLC'ye gerek yok bildiğim kadarıyla bende var da 1 defa girmiştim bilgisayar çökmüştü başkada girmedim Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız kaldırmıyorsa kaldıracak bir sisteme geçersiniz inşallah hocam oynamak istediğiniz belli Hepinize teşekkür ederim hocam yardımlarınız için. Hepinize iyi tatiller diliyorum.
hus3yin46 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #13 ahmetfpsz dedi: Bilgisayarınız kaldırmıyorsa kaldıracak bir sisteme geçersiniz inşallah hocam oynamak istediğiniz belli Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam aslında bilgisayar kaldırıyordu arkadasımla oynuyorduk (offline) tabii 4 5 yıl öncesinde güncellemeler gelince oyun donmaya başladı ne modlar kurduk yoksa.
ahmetfpsz dedi: Bilgisayarınız kaldırmıyorsa kaldıracak bir sisteme geçersiniz inşallah hocam oynamak istediğiniz belli Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam aslında bilgisayar kaldırıyordu arkadasımla oynuyorduk (offline) tabii 4 5 yıl öncesinde güncellemeler gelince oyun donmaya başladı ne modlar kurduk yoksa.
A ahmetfpsz Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #14 KrulTer dedi: 2,50 doların altına inmiyor oyun. Daha fazla inmez. Genişletmek için tıkla... Yaz indirimleriyle 1 dolara indi hocam
KrulTer dedi: 2,50 doların altına inmiyor oyun. Daha fazla inmez. Genişletmek için tıkla... Yaz indirimleriyle 1 dolara indi hocam
KrulTer Centipat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 431 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #15 ahmetfpsz dedi: Yaz indirimleriyle 1 dolara indi hocam Genişletmek için tıkla... Adamlar alın diye yırtınıyor vallahi
ahmetfpsz dedi: Yaz indirimleriyle 1 dolara indi hocam Genişletmek için tıkla... Adamlar alın diye yırtınıyor vallahi
A ahmetfpsz Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #16 KrulTer dedi: Adamlar alın diye yırtınıyor vallahi Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam ben de eve uzun yolculukta aldım
KrulTer dedi: Adamlar alın diye yırtınıyor vallahi Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam ben de eve uzun yolculukta aldım