bananaguy Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #1 Herkese merhaba, ETS 2 oynarken navigasyonum bir anda böyle oldu. Üstteki navigasyon tabletini atölyeden bir modla ekledim fakat tırın kendi navigasyonuda siyah ekran şeklinde kaldı. Bunu nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri Screenshot_20250805_220438_GeForce NOW.jpg 135,3 KB · Görüntüleme: 36
Herkese merhaba, ETS 2 oynarken navigasyonum bir anda böyle oldu. Üstteki navigasyon tabletini atölyeden bir modla ekledim fakat tırın kendi navigasyonuda siyah ekran şeklinde kaldı. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.021 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #2 Hocam telefondan mı oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS bananaguy Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #3 Salih Gürbüz dedi: Hocam telefondan mı oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Geforce NOW üzerinden tabletle oynuyorum. Artı 0 Eksi
Salih Gürbüz dedi: Hocam telefondan mı oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Geforce NOW üzerinden tabletle oynuyorum.
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.021 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #4 bananaguy dedi: Geforce NOW üzerinden tabletle oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Enteresanmış hocam Artı 0 Eksi
bananaguy dedi: Geforce NOW üzerinden tabletle oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Enteresanmış hocam