BazuKom Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 440 Çözümler 2 2 Mart 2021 #1 Arkadaşlar Road to Black Sea DLC'sini alacaktım ETS 2'nin indirime girmesini bekliyorum. Sizce ne zaman Steam indirime girer? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2021
Arkadaşlar Road to Black Sea DLC'sini alacaktım ETS 2'nin indirime girmesini bekliyorum. Sizce ne zaman Steam indirime girer?
B brkmrs01 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.332 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #2 BazuKom dedi: Arkadaşlar road to Black sea DLC'sini alacaktım ETS 2'nin indirime girmesini bekliyorum. Sizce ne zaman Steam indirime girer? Genişletmek için tıkla... Her indirim döneminde indirime girer hep de 9TL'ye düşer az önce baktım en yakın indirim sanırım hazirandaymış.
BazuKom dedi: Arkadaşlar road to Black sea DLC'sini alacaktım ETS 2'nin indirime girmesini bekliyorum. Sizce ne zaman Steam indirime girer? Genişletmek için tıkla... Her indirim döneminde indirime girer hep de 9TL'ye düşer az önce baktım en yakın indirim sanırım hazirandaymış.
Darbelimatkapp Centipat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 59 Makaleler 1 2 Mart 2021 #3 BazuKom dedi: Arkadaşlar road to Black sea DLC'sini alacaktım ETS 2'nin indirime girmesini bekliyorum. Sizce ne zaman Steam indirime girer? Genişletmek için tıkla... Cadılar Bayramı, Mayıs indirimleri. Bir de bazen düzensiz olarak aylık indirim yapıyorlar. Geçen ay yapmışlardı.
BazuKom dedi: Arkadaşlar road to Black sea DLC'sini alacaktım ETS 2'nin indirime girmesini bekliyorum. Sizce ne zaman Steam indirime girer? Genişletmek için tıkla... Cadılar Bayramı, Mayıs indirimleri. Bir de bazen düzensiz olarak aylık indirim yapıyorlar. Geçen ay yapmışlardı.
BazuKom Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 440 Çözümler 2 2 Mart 2021 #4 Hazirana kadar bekliyeceğim ya.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 2 Mart 2021 #5 ETS'nin ne zaman indirime gireceği belli olmuyor, düzenli Steam indirimleri dışında bazen ay ortasında SCS indirim yapabiliyor. DLC'yi istek listesine ekleyin indirim olunca bildirimi gelir.
ETS'nin ne zaman indirime gireceği belli olmuyor, düzenli Steam indirimleri dışında bazen ay ortasında SCS indirim yapabiliyor. DLC'yi istek listesine ekleyin indirim olunca bildirimi gelir.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 2 Mart 2021 #6 Girer girer, ama alırken Going East'ta almalısın, direkt Black Sea bundle al daha ucuza geliyor 2 TL, hem de boya var.
Girer girer, ama alırken Going East'ta almalısın, direkt Black Sea bundle al daha ucuza geliyor 2 TL, hem de boya var.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 2 Mart 2021 #7 ETS 2 indirime girmekten çok ara ara normal fiyatına dönüyor desek daha doğru olur herhalde. Yakın zamanda en ufak bir indirimde gireceğini tahmin ediyorum.
ETS 2 indirime girmekten çok ara ara normal fiyatına dönüyor desek daha doğru olur herhalde. Yakın zamanda en ufak bir indirimde gireceğini tahmin ediyorum.
Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.763 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Mart 2021 #8 Mayıs ayında indirime girecek ama daha erken girme ihtimalide var.