ETS 2 ne zaman indirime girer?

Hqk4n

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650
İ5 9400F
Merhaba, ETS 2 ne zaman indirime girebilir acaba?

Daha geçen hafta Steam'de indirimdeydi, hemen indirime girmez.

Buradan geçmiş indirimlerine bakarak fikir edinebilirsin. Sık sık indirime giriyor zaten istek listene ekle takip et. Neredeyse her ay indirime girmiş. Mayıs'ta girer o zaman alırsın.

Hocam Steam'deki en yakın indirim sezonu yaz indirimleri, 29 Haziran - 13 Temmuz tarihleri arasında büyük bir ihtimalle indirime girecektir.

Tarih olarak 29 Nisan - 6 Mayıs Çiftlik festivali indirimi gösteriyor ama girer mi bilmiyorum.

Merhaba, ETS 2 ne zaman indirime girebilir acaba?

Önümüzdeki etkinlikler ETS 2'yi kapsamıyor gibi duruyor. Çiftçilik festivali açık hava ve benzeri konuları ele almışlar eğer planlanan indirim dışında bir indirim olmazsa haziran yaz indirimlerinde ineceğini düşünüyorum tabii ne olacağı belli olmaz bu benim kendi düşüncem.

ETS 2 çiftlik oyunu olmadığını düşünürsek bu indirimlerde girmeyecek. Yanlış bilmiyorsam mevsimsel indirimler harici indirime girdikten sonra geliştiricilerin oyunu tekrar indirime sokması için de 1 ay süresi olduğundan, önümüzde ki "Sonsuz Yeniden Oynanabilirlik Festivali" indirimlerinde fiyatının düşmesi daha muhtemel. Onun haricinde ara indirimlerle girebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…