broisNOTkingbaldwin Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #1 ETS 2 para ve level kodlaması yapacağım ama not defteri her zamankinden değişik gözüküyor, ne yapmalıyım?
ETS 2 para ve level kodlaması yapacağım ama not defteri her zamankinden değişik gözüküyor, ne yapmalıyım?
Ayrna Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.589 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #2 CTRL+F ile arat.
broisNOTkingbaldwin Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #3 Ayrna dedi: CTRL+F ile arat. Genişletmek için tıkla... kanka bende ondan bahsediyorum işte bak şu fotoğrafa Dosya Ekleri 1726910046545.png 3,7 KB · Görüntüleme: 28
Ayrna dedi: CTRL+F ile arat. Genişletmek için tıkla... kanka bende ondan bahsediyorum işte bak şu fotoğrafa
Ayrna Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.589 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #4 broisNOTkingbaldwin dedi: kanka bende ondan bahsediyorum işte bak şu fotoğrafa Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Chat Engine ile yapmayı deneyebilirsin. Ben öyle yapmıştım eskiden.
broisNOTkingbaldwin dedi: kanka bende ondan bahsediyorum işte bak şu fotoğrafa Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Chat Engine ile yapmayı deneyebilirsin. Ben öyle yapmıştım eskiden.
TacsizKralTR Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #5 broisNOTkingbaldwin dedi: ETS 2 para ve level kodlaması yapacağım ama not defteri her zamankinden değişik gözüküyor, ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 2314982 Genişletmek için tıkla... Config dosyasından save formatı 2 yapıp dener misin?
broisNOTkingbaldwin dedi: ETS 2 para ve level kodlaması yapacağım ama not defteri her zamankinden değişik gözüküyor, ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 2314982 Genişletmek için tıkla... Config dosyasından save formatı 2 yapıp dener misin?
broisNOTkingbaldwin Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #6 TacsizKralTR dedi: Config dosyasından save formatı 2 yapıp dener misin? Genişletmek için tıkla... biraz daha detay verirmisin? bulamadım
TacsizKralTR dedi: Config dosyasından save formatı 2 yapıp dener misin? Genişletmek için tıkla... biraz daha detay verirmisin? bulamadım
TacsizKralTR Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #7 Belgeler -> ETS2 -> config.cfg'yi açıp Ctrl+F ile save_format aratın. Yanındaki değeri 2 yapın. Bunu yaparken oyununuz kapalı olsun. Kaydedin oyunu tekrar açın tekrardan hızlı kayıt alıp deneyin.
Belgeler -> ETS2 -> config.cfg'yi açıp Ctrl+F ile save_format aratın. Yanındaki değeri 2 yapın. Bunu yaparken oyununuz kapalı olsun. Kaydedin oyunu tekrar açın tekrardan hızlı kayıt alıp deneyin.
broisNOTkingbaldwin Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #8 TacsizKralTR dedi: Belgeler -> ETS2 -> config.cfg'yi açıp Ctrl+F ile save_format aratın. Yanındaki değeri 2 yapın. Eki Görüntüle 2315042 Bunu yaparken oyununuz kapalı olsun. Kaydedin oyunu tekrar açın tekrardan hızlı kayıt alıp deneyin. Genişletmek için tıkla... bulmadı TacsizKralTR dedi: Belgeler -> ETS2 -> config.cfg'yi açıp Ctrl+F ile save_format aratın. Yanındaki değeri 2 yapın. Eki Görüntüle 2315042 Bunu yaparken oyununuz kapalı olsun. Kaydedin oyunu tekrar açın tekrardan hızlı kayıt alıp deneyin. Genişletmek için tıkla... tamamdır yaptım ama not defteri hala aynı Dosya Ekleri 1726914731765.png 16,4 KB · Görüntüleme: 26 Son düzenleme: 21 Eylül 2024
TacsizKralTR dedi: Belgeler -> ETS2 -> config.cfg'yi açıp Ctrl+F ile save_format aratın. Yanındaki değeri 2 yapın. Eki Görüntüle 2315042 Bunu yaparken oyununuz kapalı olsun. Kaydedin oyunu tekrar açın tekrardan hızlı kayıt alıp deneyin. Genişletmek için tıkla... bulmadı TacsizKralTR dedi: Belgeler -> ETS2 -> config.cfg'yi açıp Ctrl+F ile save_format aratın. Yanındaki değeri 2 yapın. Eki Görüntüle 2315042 Bunu yaparken oyununuz kapalı olsun. Kaydedin oyunu tekrar açın tekrardan hızlı kayıt alıp deneyin. Genişletmek için tıkla... tamamdır yaptım ama not defteri hala aynı