ETS 2 NPC insan nasıl koyulur?

zRex

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |

Şu tür bir şey arıyorum. Bunları modlar ile ya da developer Console ile koyabiliyor muyuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mod değil oyun da yayaları açarsan yayaların bazen camları sildiğini bile görürsün. Rastgele yol olaylarını açarsan polislerin arabaları kontrol ettiklerini de görebilirsin o esnada arabayı itip kendi tırını parkedebilirsin. Yayaları zaten ezemiyorsun hayaletler çünkü. bunları mod olarak hiç görmedim böyle oluyor sadece diye biliyorum.

Hocam görseldeki videoyu çeken arkadaşın tırını siliyor yalnız.

Hocam dediğimi okumadınız mı? Orada neyi sildiğini önemli değil yapay zeka tırlarını da siliyor olabilir. NPC'ler o tırı itip oraya park etmiştir muhtemelen.

Hocam NPC'nin tırını değil videoyu çeken arkadaşın tırını siliyor yani şöyle anlatayım sen oyun oynuyorsun ya ve tır sürüyorsun işte bir yere park ettin NPC'nin teki gelip senin tırını siliyor. Bu bence o kadar gelişmiş olamaz oyun 2012'de çıkmış çünkü eğer cidden o kadar gelişmişse helal olsun SCS'ye ancak dediğim gibi NPC'nin teki gelip senin tırını mı silecek öyle biraz AFK durduğunda? Ben sanmam.

Hocam niye anlamıyorsun ki? NPC'nin tırını siliyor derken önceden onun tırını siliyordu adam o NPC aracı itekleyip onun yerine tırını parketmiş fotoğraf almış bende yaptım ne var ki bunda bu kadar abartıyorsun? 11 yıllık oldu bir zahmet gelişecek niye şaşırdın ki SCS dünkü çocuk değil ETS 2'den önce bir sürü tır oyunu çıkardı. 20 yıllık firma. NPC gelip senin tırını silmiyor başka bir NPC'nin tırını siliyor. Sen gidip o tırı vura vura itip kendi tırını parkediyorsun.

Tamam öyle olsun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…