YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.067 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar ben ETS 2 oynarken alt F3 yaptığımda hata veriyor, bu sorunu nasıl çözebilirim?
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 1 Ağustos 2024 #2 YLN dedi: Arkadaşlar ben ETS 2 oynarken alt F3 yaptığımda hata veriyor, bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir hata veriyor? Artı 0 Eksi
YLN dedi: Arkadaşlar ben ETS 2 oynarken alt F3 yaptığımda hata veriyor, bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir hata veriyor?
KS KS YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.067 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ağustos 2024 #3 Vınnnn dedi: Nasıl bir hata veriyor? Genişletmek için tıkla... Bu özelliğin kullanabilmek için desteklenen bir oyun gereklidir fakat bir adam ETS 2 de bu hatayı almadan açıyor video linki ise şu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Nasıl bir hata veriyor? Genişletmek için tıkla... Bu özelliğin kullanabilmek için desteklenen bir oyun gereklidir fakat bir adam ETS 2 de bu hatayı almadan açıyor video linki ise şu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et