GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.696 Makaleler 5 Çözümler 38 25 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar uzun süre sonra ETS 2 gireyim dedim Sağ üste offline yazıyor, hiçbir oyuncu yok, TruckersMP'den oynuyorum, oyunum güncel.
Arkadaşlar uzun süre sonra ETS 2 gireyim dedim Sağ üste offline yazıyor, hiçbir oyuncu yok, TruckersMP'den oynuyorum, oyunum güncel.
Çözüm GoDd1 25 Ocak 2020 Ellie Williams dedi: Offline yazması Steam'e bağlı olmadığınızı gösterir. Bağlı olduğunuz halde yazarsa nedenini bilmiyorum ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Çıkıp girdi. Sorun çözüldü. İyi günler.
Ellie Williams dedi: Offline yazması Steam'e bağlı olmadığınızı gösterir. Bağlı olduğunuz halde yazarsa nedenini bilmiyorum ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Çıkıp girdi. Sorun çözüldü. İyi günler.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 25 Ocak 2020 #2 Offline yazması Steam'e bağlı olmadığınızı gösterir. Bağlı olduğunuz halde yazarsa nedenini bilmiyorum ne yazık ki. Artı 0 Eksi
Offline yazması Steam'e bağlı olmadığınızı gösterir. Bağlı olduğunuz halde yazarsa nedenini bilmiyorum ne yazık ki.
KS KS GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.696 Makaleler 5 Çözümler 38 25 Ocak 2020 #3 Ellie Williams dedi: Offline yazması Steam'e bağlı olmadığınızı gösterir. Bağlı olduğunuz halde yazarsa nedenini bilmiyorum ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Çıkıp girdi. Sorun çözüldü. İyi günler. Artı 0 Eksi Çözüm
Ellie Williams dedi: Offline yazması Steam'e bağlı olmadığınızı gösterir. Bağlı olduğunuz halde yazarsa nedenini bilmiyorum ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Çıkıp girdi. Sorun çözüldü. İyi günler.