Ata Kemal Özbasan Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 422 27 Ekim 2020 #1 Online bir servere bağlanıyorum, sür butonuna tıklayınca hata veriyor. Steam'den oyun dosyalarını doğruladım. Hata resmi: Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2020
Online bir servere bağlanıyorum, sür butonuna tıklayınca hata veriyor. Steam'den oyun dosyalarını doğruladım. Hata resmi:
KaanRobert Decapat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 475 Çözümler 1 Yer United States, New York City, Staten Island Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #2 Ata Kemal Özbasan dedi: Online bir servere bağlanıyorum, sür butonuna tıklayınca hata veriyor. Steam'den oyun dosyalarını doğruladım. Hata resmi: Genişletmek için tıkla... İnternetten çözümünü bulabilirsin. Artı 0 Eksi
Ata Kemal Özbasan dedi: Online bir servere bağlanıyorum, sür butonuna tıklayınca hata veriyor. Steam'den oyun dosyalarını doğruladım. Hata resmi: Genişletmek için tıkla... İnternetten çözümünü bulabilirsin.
maniac27 Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 710 Çözümler 1 27 Ekim 2020 #3 KaanRobert dedi: İnternetten çözümünü bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl bir cevap? Adam zaten çözümünü bulmak için buraya gelmiş. Artı 0 Eksi
KaanRobert dedi: İnternetten çözümünü bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl bir cevap? Adam zaten çözümünü bulmak için buraya gelmiş.
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.850 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #4 Oyuna girdiğin tırın kabini ile ilgili. Singleplayer oynarken tırın kabininin boyutunu değiştirirseniz bu sorun çözülebilir. Artı 0 Eksi
Oyuna girdiğin tırın kabini ile ilgili. Singleplayer oynarken tırın kabininin boyutunu değiştirirseniz bu sorun çözülebilir.
KaanRobert Decapat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 475 Çözümler 1 Yer United States, New York City, Staten Island Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #5 maniac27 dedi: Bu nasıl bir cevap? Adam zaten çözümünü bulmak için buraya gelmiş. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyur. Bu da bir cevap. Artı 0 Eksi
maniac27 dedi: Bu nasıl bir cevap? Adam zaten çözümünü bulmak için buraya gelmiş. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyur. Bu da bir cevap.