Hseyincnt09 Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #1 Truckers MP'den başlatmama rağmen oyun singleplayer olarak açılıyor. Desteklediği sürüme güncelledim fakat oyunu Online başlatamıyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı? Son düzenleme: 25 Mayıs 2023
Truckers MP'den başlatmama rağmen oyun singleplayer olarak açılıyor. Desteklediği sürüme güncelledim fakat oyunu Online başlatamıyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı?
Endless50 Kilopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2023 #2 İlk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Hseyincnt09 Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #3 Endless50 dedi: İlk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun TruckersMP'den başlatıyorum ama Online açılmıyor ne yapacağım bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Endless50 dedi: İlk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun TruckersMP'den başlatıyorum ama Online açılmıyor ne yapacağım bilmiyorum.