Yavuz Sultan Selim Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer Mersin 15 Nisan 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Elimde Steam'den almış olduğum orijinal bir ETS 2 var, bu oyunu Online bir şekilde oynamak istiyorum. Nasıl oynarım?
Merhaba arkadaşlar. Elimde Steam'den almış olduğum orijinal bir ETS 2 var, bu oyunu Online bir şekilde oynamak istiyorum. Nasıl oynarım?
Mca36 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #2 Truckers MP'ye kayıt olup oradan indirecegin aracı uygulama ile oynayabilirsin. Linkide vereyim: TruckersMP
Truckers MP'ye kayıt olup oradan indirecegin aracı uygulama ile oynayabilirsin. Linkide vereyim: TruckersMP
G gamerkral15 Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 1.230 15 Nisan 2022 #3 Yavuz Sultan Selim dedi: Merhaba arkadaşlar. Elimde Steam'den almış olduğum orijinal bir ETS 2 var, bu oyunu Online bir şekilde oynamak istiyorum. Nasıl oynarım? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun orijinal Online ından diyorsanız oyunu açın alt yerde konvoylar var oradan oynayabilirsiniz
Yavuz Sultan Selim dedi: Merhaba arkadaşlar. Elimde Steam'den almış olduğum orijinal bir ETS 2 var, bu oyunu Online bir şekilde oynamak istiyorum. Nasıl oynarım? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun orijinal Online ından diyorsanız oyunu açın alt yerde konvoylar var oradan oynayabilirsiniz
Yavuz Sultan Selim Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer Mersin 15 Nisan 2022 #4 Mca36 dedi: Truckers MP'ye kayıt olup oradan indirecegin aracı uygulama ile oynayabilirsin. Linkide vereyim: TruckersMP Genişletmek için tıkla... teşekkürler deniyorum şimdi gamerkral15 dedi: Hocam oyunun orijinal Online ından diyorsanız oyunu açın alt yerde konvoylar var oradan oynayabilirsiniz Genişletmek için tıkla... saol dostum yorumun için deneyeceğim
Mca36 dedi: Truckers MP'ye kayıt olup oradan indirecegin aracı uygulama ile oynayabilirsin. Linkide vereyim: TruckersMP Genişletmek için tıkla... teşekkürler deniyorum şimdi gamerkral15 dedi: Hocam oyunun orijinal Online ından diyorsanız oyunu açın alt yerde konvoylar var oradan oynayabilirsiniz Genişletmek için tıkla... saol dostum yorumun için deneyeceğim
G gamerkral15 Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 1.230 15 Nisan 2022 #5 Yavuz Sultan Selim dedi: Teşekkürler deniyorum şimdi Sağ ol dostum yorumun için deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Hocam ama Truckers MP de daha çok kişi var beni orası daha çok sardı ama kurallara uymanız gerekiyor yoksa ban yersiniz
Yavuz Sultan Selim dedi: Teşekkürler deniyorum şimdi Sağ ol dostum yorumun için deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Hocam ama Truckers MP de daha çok kişi var beni orası daha çok sardı ama kurallara uymanız gerekiyor yoksa ban yersiniz