Hagström Viking Kilopat Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 649 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2018 #11 cortex47 dedi: Böyle bir zorunluluk yok. ETS 2 ve ATS oynuyorum, ikisinin de klasörü farklı, TruckersMP farklı yerde, çevrimiçi oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben anlamadım ki bu işi. Arkadaş yanımda silip tekrar yükledi tık diye oldu. Bende ATS yok arkadaşta da yok. Neyi yanlış yapıyorum anlamadım ki.
cortex47 dedi: Böyle bir zorunluluk yok. ETS 2 ve ATS oynuyorum, ikisinin de klasörü farklı, TruckersMP farklı yerde, çevrimiçi oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben anlamadım ki bu işi. Arkadaş yanımda silip tekrar yükledi tık diye oldu. Bende ATS yok arkadaşta da yok. Neyi yanlış yapıyorum anlamadım ki.
cortex47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 2.234 Çözümler 4 Yer Atina, Yunanistan Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte X670 Gaming X AX, AMD Ryzen 7 7800x3D, MSI Hydro Cooler MAG Coreliquid P240, Corsair 16x2 5600MHz DDR5, PNY RTX 4080 XLR8 Verto, Corsair RMX 1000W 80+ Gold, Samsung 980 Pro 1TB Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2018 #12 Hagström Viking dedi: Ben anlamadım ki bu işi. Arkadaş yanımda silip tekrar yükledi tık diye oldu. Bende ATS yok arkadaşta da yok. Neyi yanlış yapıyorum anlamadım ki. Genişletmek için tıkla... Sizinki açıkçası garip bir durum, ben öyle kendisine ayrı bir klasör açıp kurdum ve sorun yaşamadım hiç.
Hagström Viking dedi: Ben anlamadım ki bu işi. Arkadaş yanımda silip tekrar yükledi tık diye oldu. Bende ATS yok arkadaşta da yok. Neyi yanlış yapıyorum anlamadım ki. Genişletmek için tıkla... Sizinki açıkçası garip bir durum, ben öyle kendisine ayrı bir klasör açıp kurdum ve sorun yaşamadım hiç.
Hagström Viking Kilopat Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 649 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2018 #13 cortex47 dedi: Sizinki açıkçası garip bir durum, ben öyle kendisine ayrı bir klasör açıp kurdum ve sorun yaşamadım hiç. Genişletmek için tıkla... İşim kötüsü çözümü bilen de yok ki olanda yazmıyor zaten.
cortex47 dedi: Sizinki açıkçası garip bir durum, ben öyle kendisine ayrı bir klasör açıp kurdum ve sorun yaşamadım hiç. Genişletmek için tıkla... İşim kötüsü çözümü bilen de yok ki olanda yazmıyor zaten.
cortex47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 2.234 Çözümler 4 Yer Atina, Yunanistan Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte X670 Gaming X AX, AMD Ryzen 7 7800x3D, MSI Hydro Cooler MAG Coreliquid P240, Corsair 16x2 5600MHz DDR5, PNY RTX 4080 XLR8 Verto, Corsair RMX 1000W 80+ Gold, Samsung 980 Pro 1TB Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2018 #14 Hagström Viking dedi: İşim kötüsü çözümü bilen de yok ki olanda yazmıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Yabancı forumları da bir deneyebilirsiniz, başka bir çözüm yolu gelmiyor aklıma şu an.
Hagström Viking dedi: İşim kötüsü çözümü bilen de yok ki olanda yazmıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Yabancı forumları da bir deneyebilirsiniz, başka bir çözüm yolu gelmiyor aklıma şu an.