B Buğra2928 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. ETS 2'de kalabalık olan serverlara nasıl girilir? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2025
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.751 Makaleler 5 Çözümler 38 27 Nisan 2025 #2 TruckersMP'den giriceksin. Artı 0 Eksi
Burhan61 Decapat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 1.335 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200U - Radeon Vega 3 - 8 GB 2400 MHZ - 256 GB SSD //HP 255 G7\\ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2025 #3 TruckersMp indirmen lazım, bunun için de oyununun orjinal olması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
TruckersMp indirmen lazım, bunun için de oyununun orjinal olması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS B Buğra2928 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #4 GoDd1 dedi: Truckers MP'den gireceksin. Genişletmek için tıkla... Reis ProMods nedir peki bir de onu söylüyorlar Artı 0 Eksi
GoDd1 dedi: Truckers MP'den gireceksin. Genişletmek için tıkla... Reis ProMods nedir peki bir de onu söylüyorlar
giresunluu Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #5 Buğra2928 dedi: Reis ProMods nedir peki bir de onu söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... ProMods ETS 2'de tüm harita DLC'lerini alınca yüklenebilen bir harita modudur. Bu modda kirkenes maden yolu var. Orasıda çok kalabalık oluyor. Artı 0 Eksi
Buğra2928 dedi: Reis ProMods nedir peki bir de onu söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... ProMods ETS 2'de tüm harita DLC'lerini alınca yüklenebilen bir harita modudur. Bu modda kirkenes maden yolu var. Orasıda çok kalabalık oluyor.
KS KS B Buğra2928 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #6 giresunluu dedi: ProMods ETS 2'de tüm harita DLC'lerini alınca yüklenebilen bir harita modudur. Bu modda kirkenes maden yolu var. Orasıda çok kalabalık oluyor. Genişletmek için tıkla... Reis ProMods'u kurdum ama hiç insan yok chat falan nasıl açılacak y ye basıyorum açılmıyor Artı 0 Eksi
giresunluu dedi: ProMods ETS 2'de tüm harita DLC'lerini alınca yüklenebilen bir harita modudur. Bu modda kirkenes maden yolu var. Orasıda çok kalabalık oluyor. Genişletmek için tıkla... Reis ProMods'u kurdum ama hiç insan yok chat falan nasıl açılacak y ye basıyorum açılmıyor
giresunluu Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #7 Buğra2928 dedi: Reis ProMods'u kurdum ama hiç insan yok chat falan nasıl açılacak y ye basıyorum açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam tmp girdiniz mi? Artı 0 Eksi
Buğra2928 dedi: Reis ProMods'u kurdum ama hiç insan yok chat falan nasıl açılacak y ye basıyorum açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam tmp girdiniz mi?
KS KS B Buğra2928 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #8 giresunluu dedi: Hocam tmp girdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Tmpyi ne çok anlamam ben reis ama DLC olarak tek Yunanistan haritası yoktu onu dosya olarak yükledim almadım onlamı alakası var acaba Artı 0 Eksi
giresunluu dedi: Hocam tmp girdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Tmpyi ne çok anlamam ben reis ama DLC olarak tek Yunanistan haritası yoktu onu dosya olarak yükledim almadım onlamı alakası var acaba
giresunluu Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #9 Buğra2928 dedi: Tmpyi ne çok anlamam ben reis ama DLC olarak tek Yunanistan haritası yoktu onu dosya olarak yükledim almadım onlamı alakası var acaba. Genişletmek için tıkla... Tüm DLC'leri Steam'den orijinal almanız lazım. Artı 0 Eksi
Buğra2928 dedi: Tmpyi ne çok anlamam ben reis ama DLC olarak tek Yunanistan haritası yoktu onu dosya olarak yükledim almadım onlamı alakası var acaba. Genişletmek için tıkla... Tüm DLC'leri Steam'den orijinal almanız lazım.
KS KS B Buğra2928 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #10 giresunluu dedi: Tüm DLC'leri Steam'den orijinal almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yunanistanıda alayım dönüş yaparım Artı 0 Eksi
giresunluu dedi: Tüm DLC'leri Steam'den orijinal almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yunanistanıda alayım dönüş yaparım