Ö Ömer Tombuloğlu Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #1 Merhaba ben ETS 2'de otobüs modu yaptim, fakat iş alma gibi bir olay var mı? acaba modla da olsa. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2023
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 29 Haziran 2023 #2 Ömer Tombuloğlu dedi: Merhaba ben ETS 2'de otobüs modu yaptim, fakat iş alma gibi bir olay var mı? acaba modla da olsa. Genişletmek için tıkla... Hocam kaç sürümü bilmiyorum da söyle bir şey var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Ömer Tombuloğlu dedi: Merhaba ben ETS 2'de otobüs modu yaptim, fakat iş alma gibi bir olay var mı? acaba modla da olsa. Genişletmek için tıkla... Hocam kaç sürümü bilmiyorum da söyle bir şey var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et